Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niektorá z vás alebo z vašich známych reálne skúsenosti s niečím, čo môžeme nazvať pravá alebo osudová láska..Myslím to najmä v tom zmysle, že ste niekoho už "pred tým" poznali, s kým ste sa mali vždy neskutočne radi, horelo to medzi vami, no potom kvôli nejakým okolnostiam ste neboli dlhšie v kontakte a zrazu vás niečo opäť spojilo dokopy a prepuklo to opäť, no už tam boli nejaké záväzky, či už z jednej alebo z druhej strany..Myslím tým naozajstné citové prepojenie, nie len nejaký rozmar alebo iba sexuálnu príťažlivosť... Vedela by som to oveľa krajšie a presnejšie popísať, ale..chápeme sa..
@nattalies ja,som za za tpho praeho vydala, tak rafsej nekomentuhem, viem, ze tak otazka neznela... 😁
Vola sa to...stara laska nehrdzavie...
Poznam vzali sa a maju deti.
Tak isto také niečo existuje ale neviem, príde mi to skôr len také výnimočné. Jasné, že každá z nás by chcela niečo podobné zažiť ale vo väčšine prípadov to aj tak uvidíme iba vo filme 😀
treba sa pozrit na to ci je to osial alebo naozaj. a ked tamsu uz aj ine vztahy a nebodaj deti.. naozaj clovek pride o vsetko co ma kvoli neistote?
sme spolu 20r. ,o dalsich 20 ti napisem ako to dopadlo🙂