Pekný večer, dievčatá. Idem sa zbláznit z dvoch vecí. Dostala som od detí kiahne, mám horúčky, ale nemôžem spať lebo už tri hodiny každú minútu praská a zblnka v radiátore. Idem sa zbláznit. Čím to môže byť? Aj maleho to budí. Doteraz to nikdy nebolo:( Zajtra skocim.za domovou dovernickou.
skús ho zatvoriť, malo by to pomôcť kým sa to nevyrieši definitívne..
@junova najskôr niekto zo susedov menil radiátor a buď systém nenapustili alebo neodvzdušnili... treba sa opýtať susedov alebo domovej dôverníčky a odvzdušniť/naplniť systém. V každom prípade otvor všetky hlavice na max. 😉
inak skoré uzdravenie 🙂 daj si Dithiaden a vyspi sa.
Ďakujem za rady. Manžel odvzdusnil radiátory a pomohlo to. S kiahnami sa ešte trápim. Mám ich po celom tele, veľmi ma to svrbí. Dithiaten je na predpis?
@junova áno, ale v niektorých lekárňach sa dá dohodnúť, buď ti ho dajú za plnú cenu alebo sa dohodneš že recept donesieš dodatočne (ja som tak párkrát kúpila niečo bez receptu v lekárni kam často chodím a z videnia ma lekárnička eviduje ako zákazníčku). Skús sa "pobodkovať" klasickým tekutým púdrom - zníži svrbenie a zasuší vyrážky. Veľa tekutín a hlavne oddych v tomto teple 😉
aj kúpel v hypermangáne pomôže od svrbenia, alebo fenistil.. nezávidím 😒
@junova skusila si zapnut radiator? Dat napr.na jednotku? Asi treba odvzdusnit po sezonne kurenia