Baby poradte, na kolko stupnov dávate prať tenisky ?
40
ja som počula aj také že niektorý ich dávaju prať aj zo šatami, ale to sa mi moc nepozdáva .. ale toto s tou vankušovu obliečkou je fajn 🙂
30
ja davam na 40ku v pohode na hodinku .. davam ich tam ked ich je viac 😀 dajme to mu 3 pary tenisiek tam slahnem 🙂 .. odstredenie nedavam na najsilnejsie a nedavam susit tenisky na radiator.. 🙂 tenisky po prani maju schnut pri izbovej teplote.. ja viem do nich strcit zopar zhuzvenych novin 🙂 potom su rychlejsie suche
dakujem za rady 🙂
Ja dávam prať botasky na 40-st. a bez problémov 🙂
ja radšej menej, 30-st
😅 to mám peknú skúsenosť, vybrala som ich úplne rozlepené. nepamätám sa už na koľkých stupňoch sa prali, ale boli už nepoužiteľné
Ja mam skusenost, ze cinske tenisky vzdy narobia v pracke obrovsku sarapatu - cele rozleptane, roztrusene, zafarbene... preto ich uz periem iba v rukach kefkou. Ale znackove sa krasne vyperu, tiez davam na 30 stupnov a max. na hodinku. Ciny ale do pracky urcite nepatria...
Ahojte prosím poraďte ako sa perie práčke ??? Neviem návod dostali sme starú práčku na montérky
Nejde mi pridať foto
...ja davam na 30-40st. ale vzdy ich davam do vankusovej postelnej obliecky nech len tak nelietaju v pracke 🙂