Ahojte, skúšali ste už niektorá prať Air max 270 v práčke? Sú už dosť zničené a nejdú mi vyčistiť. Iné topánky dávam do pracky na 30 a v pohode, ale o tieto sa celkom bojím, keďže je na podrážke taká tá “vzduchová bublina”
Vopred ďakujem 😊
@cora_ ja som vsetky topanky v pracke znicila. Neviem ako sa mi to vzdy poradilo. Uz cistim vzdy v umyvadle s malou kefkou a cifom.
Ja periem v pracke vsetky tenisky, aj dcerine hocijake poltopanky okolo domu :D periem na jemnom programe, a zmykanie davam na najslabsie,alebo vobec (podla toho kolko je tam "textilnej" obuvy. S nike teniskami sa mi ale stalo, ze mi ostal pár 4 kusovy (ale mam obavu ze som omylom dala vyssiu teplotu). No je to na tebe. BIele podrazky a pod napr. vyborne vycisti aj cif. O pene na holenie som tiez pocula :D ale teraz nemam tento problem, drahe topanky mam odlozene na povale a to co nosim, smarim do pracky :D
https://sizeer.sk/ako-cistit-air-maxy
Inak s tou bublinou by sa co mohlo stat v pracke??
neviem, ja som air maxi normalne prala v pracke na 30 a nikdy sa im veru nic nestalo. nam sa podla mna ani co. ak ak sa moc bojis, tak potom sjus zubnu pastu na kefku, ta je super na tenisky
@cora_ tiez periem v pracke vsetky tenisky, nikdy sa ziadnym nie nestalo. Nizsia teplota, setrny program a nizka intenzita odstredovania.
@simca06022011 ďakujem moc 😊 počula som od niekoho, že sa mu to odlepilo v práčke a nabrala sa tam voda 😅
@elizabet173 keby sú to normálne látkové obyčajne tenisky tak s tým nemám problém, ale bojím sa že sa do tej vzduchovej bubliny dostane voda alebo sa to odlepí:/
air maxi by som tam asi nedávala, ja som čistila s kefou a vodou vo vedierku kde som mala trošku pracieho prostriedku