Dobrý deň,
Oblečenie z roboty mám často zašpinené malými škvrnami od rôznych potravín a iných nečistôt, teraz aj od gélového pracieho prostriedku. Viete mi poradiť prosím nejaký dobrý prací prostriedok, ktorý nezostáva na oblečení? (ako ho dávkujete?)
Viete o nejakom pracom prostriedku ktorý NAVYŠE dokáže aj odstrániť škvrny bez ručného predpierania? Ak taký neexistuje tak skúsim použiť žlčové mydlo.
Čím najlepšie odstránim fľak z pera a očistím popísané tričko?
Stačí prať takéto oblečenie 1hod. ?
Ďakujem za každú odpoveď a radu.
ja používam pracie kapsule je to rýchle a hlavne nemám po nich škvrny na oblečení ako po práškovom pracom prostriedku
a čo sa týka odstraňovania škvŕn tak používam tekutý prostriedok, ktorý je bez chlóru, dám trošku do vody a nechám namočné cca hodinku a vyperiem, keď sú menši škvrni tak pridám len do prania bez predošlého namáčania
skús tie na tie fľaky pred praním na pár minút naliať ten vanish na fľaky a tak to dať prať ak ti zostávajú fľaky po prášku tak používaj tekutý alebo tie gélové kapsuly
Používam agenta od Eurony. Je super 👌🏻 Krásne vyčistí a má viac použití. Odporúčam. Ak by ste mali záujem vyskúšať, môžem poslať vzorky 🍀
Dobry den. My pouzivame na flaky: mydlo Lanza, mydlo kokosove a tiez Gel Vanish.
1. verzia : Mydlom odstranim flaky z oblecenia predpranim a tak sup do pracky, kde dam prasok a gel Vanish.
2. verzia : Do nadoby si dam vodu a vanish gel, rozriedim, dam tam oblecenie so skvrnami a necham postat (popozeram ci skvrny zmizli same, ak nie tak preperiem) a tak vyzmykam a dam do pracky, kde dam prasok a gel Vanish (este pre istotu).
U nas to funguje 😉