Ahojte žienky. Veľmi pekne by som Vás chcela poprosiť o radu. Keď vyperiem prádlo v pracom prachu, tak mi po vyžehlení zapácha. Ak ho nevyžehlím, vonia, vyžehlím, zapácha. Ale ak ho vyperiem v géli alebo kapsule, tak ten problém nemám. Prosím, poraďte mi. Ale nie, že si mám kúpiť gel alebo kapsulu, pretože mám prach na 65 dávok :( Ďakujem
Ahojte viem že je to od témy len neviem kde to písať chcela by som sa opýtať mam kiahne a či sa v hypermangane môžu umývať aj hlava (vlasy) keďže mam vyrazky aj na hlave a samponom sa umývať nemôže .dakujem za každú odpoved
@janka5566 pokial viem pri kiahnach by si sa nemala kupat tam ide o to vysusit tie pupaciky a nie ich macat mozu sa zapalit a mokvat
@sabina1975 ano ale mne to predpisala dr. Že v tom hypermangane sa mam namacat len neviem či aj vlasy si stym môžem umyť je to roztok ktorý sa rozrobi vo vode , a kiahne mam už 5dni
@cia191181 neviem, mozno je to od veci, ale nebude problem v doske na zehlenie? alebo kde zehlis?
@maminkasisa no vidíš, to mi vôbec nenapadlo. Ale neviem, skôr asi nie, lebo to by asi páchlo aj keď periem s kapsulou. Ale aj tak ďakujem 🙂
@cia191181 ak to susis doma tak na sto pro je to koli vlhkosti v dome, aj v zehlicke moze byt spina a pripadne aj na zehliacej doske, teraz vonku je pekne jasno a mrazivo preco nesusis pradlo vonku a ked uz je iba take spolovice uschnute tak dosusit dnu? aj dom treba castejsie vetrat, tiez by som vycistila zehlicku (do nej vlej vodu s kyselinou citronovou a umy aj povrch) oper alebo uplne vymen platno na zehliacej doske
@deltaa Myslím si, že keby to bolo v šušení, tak ten problém mám stále, aj pri praní v gély aj v kapsule. Ale aj tak ďakujem za každý postrech 🙂 . Dnes som dala menej pracieho prášku do prania, tak uvidím, či to pomôže. A vlhkosť mám stále rovnakú v zime,ako aj v lete. Vetrám pravideľne a vlhkosť sledujem 🙂
Prosím Vás, myslím si že to nie je vôbec sušením, či ho suším dnu, či von, či v lete, či v zime je to jedno. Je to ozaj len v tom, že dávam prací prach. Pretože keď som ho sušila v lete von, aj tak po vyžehlení smrdelo,ale vždy keď perem v prachu, mám tento problém. Keď perem v kapsule, problém nie je.
Tak záhada je vyriešená, stačilo dať menej pracieho prášku a nižšiu teplotu na žehličke a broblém je preč 🙂
95% veci nezehlim ak pradlo poriadne vytrasies a pekne ho zavesis nemusis zehlit