Prádlo na cvičenie

keduska
1. mar 2021

Zdravim vospolok vsetkych, co sportuju, ci uz doma, beh, hocijaky aktivny pohyb.
Otazka znie: co nosite pod leginy, ake "gatky"? Su nejake, ktore s prepacenim nelezu do zadku, ale zaroven ich velmi cez leginy nevidno?
Nosite klasicke nohavicky, ci boxerky? Hladam nieco pohodlne, z nie prilis umeleho materialu, poradte mi prosim.
Dakovalaaaa vasa zacinajuca hybajuca🙂

ivkazba
1. mar 2021

Klasické bavlnené nohavičky, nikdy ma nenapadlo riešiť niečo špeciálne. A nikdy som neriešila, či mi nepresvitajú.

makakova
1. mar 2021

Kupila som si cez internet športové prádlo. Skúsi pozrieť. Ja som kupovala minulý rok na gate.sk... športové nohavičky
A ano bol.to.rozdiel oproti klasickým, pohltili pot lepšie

alenah31
1. mar 2021

@keduska cvičím, behám a bicyklujem roky - zo skúsenosti - naj sú klasické bavlnené "babkovské" nohavičky. Áno som spotená keď dobehám. ALE mám aj športové, mám špeci na bicykel - každé jedny sú s prímesou umeliny - nechci vedieť akými štádiami odrenín a zápalov som si už prešla a tiež som ich mala spotené😀😀 Čo sa týka podprseniek - tam tie bavlnené športové rýchlo povolia - tu sa fakt oplatí investovať do drahšej, kvalitnej čo ťa "podrží"😀😀 A nejaké presvitanie mám na háku, keď idem 90 km na bicykli kašlem či mi niekto chvíľku hľadí na prdel a vidí švíky nohavičiek, chcem, aby sa moja prdel a ten "dôležitý predok" cítil pohodlne🙂

simca06022011
1. mar 2021

Presvitanie nohaviciek sa riesi riadnymi leginami, ktore nepresvitaju 🙂 inak nosim bezne nohavicky co aj inokedy, nic specialne a ci vidno lem "gaturiek" ci uz klasickych, alebo inych vobec neriesim. Keby som chcela byt extremistka a riesit to, tak musim nosit jedine tangá...

emmusska
1. mar 2021

@keduska ja som si objednala pod lefiny a aj pod niektore saty, bezsvove nohavicky z bavlny a vyhovuje mi to 🙂 nic sa mi nezarezava ani ich nevidiet

kiwi3
1. mar 2021

klasicke bavlnene, nie boxerky ani tangace, oboje lezu do zadku. jedny zo svojej podstaty, druhe ked sa zhrnie material.
a inak to presvitanie riesim dlhsim topom.

simsalabim
1. mar 2021

Ja pouzivam cierne bavlnene boxerky, po cviceni si obliekam ciste. Ale nezvyknem nosit leginy, ale priliehavejsie cierne teplaky. Ak by som nosila leginy, investovala by som do kvalitnych legin, alebo nejakej tuniky, co by mi prikryla zadok. Podprsenku nosievam sportovu, tiez po cviceni vyzliekam a ide do prania. Presvitanie obrysov spodneho pradla neriesim.

keduska
autor
1. mar 2021

@emmusska nejaky link prosim?

alenah31
1. mar 2021

@keduska stránok je veľa, stačí zadať do googla, ja kupujem tu: liliana.sk alebo bonprix - hľadaj výrobcov kde je pomer bavlny 95% a títo ho majú - ja som naposledy objednala tieto - https://www.bonprix.sk/style/nohavicky-6-ks-127... a bezšvové tieto https://www.bonprix.sk/style/nohavicky-3ks-bio-...

keduska
autor
1. mar 2021

@alenah31 ono aj ja mam najradsej bavlnene zo Slovenky, klasicke, len aj tie mi pridu, ze lezu do zadku nam o nieco vacsim. Najviac ma vie nahnevat, ze take siju aj pre 3rocne baby, ze furt sa jej to zareze, tak ako aj mne.
Googlit viem, len som chcela osobnu skusenost, nemam sancu vyskusat vsetky, co su na nete😉

alenah31
1. mar 2021

@keduska tak tie z bonprixu mám doma objednané ako posledné a som fakt spokojná🙂 Podprsenky športové kupujem z kvalitnejších najlacnejšie v h&m a keď som nevedela zohnať kúpila som zn. under armour....ale tá cena ma skoro zabila😀😀😀😀

tyrkysova_kobyla
1. mar 2021

@keduska ako bolo spomenute, sportove podprdy z H&M su super aj za dobru cenu a nohavicky tiez odporucam klasicke bavlnene 🙂 a ja osobne si teraz davam pozor na to, aby boli okolo stehna hladke, teda ziadna cipka, ked som to este neriesila, tak som raz po celodennej ture mala take vyrazky a opuch z toho, ako mi ta cipka cely den drazdila kozu 🙄