Jedná sa o to, že hľadajú ľudí, jedná sa o konzultant úverových operácií, chcela som len zistiť aká je skúsenosť 🙂
či ide o dobrú firmu 🙂) ďakujem 🙂
Nikdy by som už nešla cez cetelm. Jedine Home Credit.
Kedysi som pre nich robila splátky,ked som robila v nábytku...dávali dobré provízie za zmluvy.Ale je to šesť rokov,neviem odvtedy,čo maju nové....
A že všetky nebankovky su zdierači? Kto nemá peniaze v hotovosti,ten si nenavyberá...ani vlastná rodina ti niekedy nepožičia bez urokov,takže aspon splátky ked sa daju využiť,tak su ludia vdační aj za to.....moj názor.
ja som s cetelemom spokojná🙂
to, ci su alebo nie su zdieraci, je bezpredmetne, nakolko aj tu plati: 100 ludi, 100 chuti. jednoducho, kto potrebuje, pozicia si. Kto cita zmluvy a zvlada platit, nema problem. I ked pravda je, ze ja by som si cez taketo spolocnosti brala asi len tovar na splatky 😉 nuz...ale nikdy nehovor nikdy..
@s_o_n_i_k_e
ak mas konkretne otazky, hod ip, mozno budem vediet poradit. ale praca v ctlm je fajn, musis byt komunikativna, rychlo sa ucit a vynajst v kazdej situacii, nakolko sa tam netoleruje "byt pomaly". A pokial mas pevne nervy, nerozhodi ta, ak ta niekto posle do ...., pretoze ta obvini zo vsetkych krivd sveta, tak to je len bonus 😀
Ja som v ceteleme pracovala,ale len na dohodu a stacilo mi to na to aby som zistila,ze v takej spolocnosti nikdy viac pracovat nechcem....robi sa tam od nevidim do nevidim,castokrat aj sobotu,nadcasy,ktore vam nikto nezaplati,vztahy su tam otrasne,take intrigy a ohovaranie ako je tam som nezazila nikde inde,obrovska fluktuacia len potvrdzuje moje slova....a cely szstem je zly prameniaci od manazera az po tych najnizsich....moj nazor,cetelem nikdy!!!
Mozno so mnou nebude niekto suhlasit, ale moj osobny nazor je taky, ze vsetky nebankovky, ktore poskytuju uvery su zdieraci a uzernici a pre nich by som nepracovala. De facto by som sa aj ja tak podielala na zdierani ludi.