Pracovná ponuka Hunca Life

martina_94
26. okt 2017

Nová kozmetická firma Hunca Life prichádza na Slovenský, Český a Maďarský trh. Buďte aj vy medzi prvými a pridajte sa k nám.
- 28% zľava na nákup všetkých
- 👍produktov a registrácia je zdarma!

nuska
26. okt 2017

čisto mi to pripomína Oriflame, myslím tie produkty, ich obal, názov ...

admet
26. okt 2017

super, padam na zadok 😀

sadika
27. okt 2017

A co akoze teraz? Predajcov kozmetiky mas na kazdom rohu. Toto nie su roky 90-te,takze ziadna novinka.

korytnacka1
27. okt 2017

Vysooookuuu hodnotu objednavok treba aby sa dalo na tom zarobit, nieco ako Oriflame Avon ci Amway. Niektore ceny su az moc prehnane a teraz ludia uz tolko neobjednavaju ako kedysi. Nehovorim o pociatocnej "investicii" do materialov, vzoriek .....Teraz je uz tolko AL ci zien,dievcat co "robia" Oriflame. Ako obcasne "privyrobenie"...skor vreckove...

slnieckoja
28. okt 2017

Ja mam lepšiu firmu je zameraná hlavne na zdravie a krásu , detoxikaciu organizmu , prípravky proti parazitom . Treba popozerať https://eshop.ramissio.com/index.php je možné sa zaregistrovať pre vlastnú spotrebu ako zákazník alebo aj ako distribútor kto si chce privirobit . Ja osobne mam hlavne odskúšané produkty .

hypolite85
5. nov 2017

Úplná novinka na trhu - Pracovná ponuka ktorá Vás dostane 😊
Nová kozmetická firma Hunca Life prichádza na Slovenský, Český a Maďarský trh. Buďte aj vy medzi prvými, pridajte sa k nám.
- 28% zľava na nákup všetkých produktov
- Provízie 4% až 24%
- Bezplatná registrácia, zdarma katalóg a vzorky
- Telová a dekoratívna kozmetika, drogéria, čistiace produkty a mnoho ďalších vecí.
- pozor teraz registrácia zdarma
Hľadám ľudí pre štart a rozbehnutie firmy. V prípade vážneho záujmu mi napíšte a dám vám viac info.
https://www.facebook.com/huncalife.team.sk/

nuska
5. nov 2017

Radšej zabehnutá firma ako nová. Nová nevydrží. To už radšej ten Oriflame, aj keď na tom sa veľa zarobiť nedá a navyše sú to poľské výrobky. Ak chce niekto získať peniaze navyše, radšej napíšte mne. Tiež ide o predaj, ale požičiavať katalóg je o ničom. Treba sa do toho vážne oprieť a každému odporučiť podľa jeho potrieb, starať sa o zákazníka. Fakt to brať vážne lebo potom je to tak na max. jeden nákup. Potom si rozšírite počet zákazníkov a dá sa aj ako hlavný príjem. Ja sa venujem skôr zdraviu ako kozmetike, ale aj tá sa sem tam nájde 🙂 Ak by mal niekto fakt záujem vážny, ale ako som písala vyššie, tak mi napíšte správu, najlepšie ak ste z KE a okolia, lebo sa treba stretnúť.

tanka89
20. nov 2018

@martina_94 viete mi poradiť ako sa zaregistrovať?dakujem

marusia12
20. nov 2018

Multilevel má ešte úspech??? 😀