Nová kozmetická firma Hunca Life prichádza na Slovenský, Český a Maďarský trh. Buďte aj vy medzi prvými a pridajte sa k nám.
- 28% zľava na nákup všetkých
- 👍produktov a registrácia je zdarma!
super, padam na zadok 😀
A co akoze teraz? Predajcov kozmetiky mas na kazdom rohu. Toto nie su roky 90-te,takze ziadna novinka.
Vysooookuuu hodnotu objednavok treba aby sa dalo na tom zarobit, nieco ako Oriflame Avon ci Amway. Niektore ceny su az moc prehnane a teraz ludia uz tolko neobjednavaju ako kedysi. Nehovorim o pociatocnej "investicii" do materialov, vzoriek .....Teraz je uz tolko AL ci zien,dievcat co "robia" Oriflame. Ako obcasne "privyrobenie"...skor vreckove...
Ja mam lepšiu firmu je zameraná hlavne na zdravie a krásu , detoxikaciu organizmu , prípravky proti parazitom . Treba popozerať https://eshop.ramissio.com/index.php je možné sa zaregistrovať pre vlastnú spotrebu ako zákazník alebo aj ako distribútor kto si chce privirobit . Ja osobne mam hlavne odskúšané produkty .
Úplná novinka na trhu - Pracovná ponuka ktorá Vás dostane 😊
Nová kozmetická firma Hunca Life prichádza na Slovenský, Český a Maďarský trh. Buďte aj vy medzi prvými, pridajte sa k nám.
- 28% zľava na nákup všetkých produktov
- Provízie 4% až 24%
- Bezplatná registrácia, zdarma katalóg a vzorky
- Telová a dekoratívna kozmetika, drogéria, čistiace produkty a mnoho ďalších vecí.
- pozor teraz registrácia zdarma
Hľadám ľudí pre štart a rozbehnutie firmy. V prípade vážneho záujmu mi napíšte a dám vám viac info.
https://www.facebook.com/huncalife.team.sk/
Radšej zabehnutá firma ako nová. Nová nevydrží. To už radšej ten Oriflame, aj keď na tom sa veľa zarobiť nedá a navyše sú to poľské výrobky. Ak chce niekto získať peniaze navyše, radšej napíšte mne. Tiež ide o predaj, ale požičiavať katalóg je o ničom. Treba sa do toho vážne oprieť a každému odporučiť podľa jeho potrieb, starať sa o zákazníka. Fakt to brať vážne lebo potom je to tak na max. jeden nákup. Potom si rozšírite počet zákazníkov a dá sa aj ako hlavný príjem. Ja sa venujem skôr zdraviu ako kozmetike, ale aj tá sa sem tam nájde 🙂 Ak by mal niekto fakt záujem vážny, ale ako som písala vyššie, tak mi napíšte správu, najlepšie ak ste z KE a okolia, lebo sa treba stretnúť.
@martina_94 viete mi poradiť ako sa zaregistrovať?dakujem
Multilevel má ešte úspech??? 😀
čisto mi to pripomína Oriflame, myslím tie produkty, ich obal, názov ...