Pracovná obuv

martul
18. jan 2023

Baby prosím Vás, tie čo majú manuálne pracujúcich mužov, že sú celý deň na nohách. Akú pracovnú obuv nosia a kde ju kupujete?
Ja už som zúfalá, vyskúšali sme predajne /dual/, internet /žigo,....asi všetky/ a vydržia 2 mesiace a rozpadnú sa. Muž robí v dielni nie je vonku v nepriaznivom prostredí, ale nevydrží podrážka, alebo sa proste roztrhne látka,.....čisté zúfalstvo.
ĎAKUJEM.

anjelicek26
18. jan 2023

Obuv pre poziarnikov? Policajtov? Tie su fest fest neznicitelne... Moji maju poziarnicke topanky a to znesie fakt vsetko...

martul
autor
18. jan 2023

@anjelicek26 a nie je ťažká taká obuv? Nemám vôbec s takou skúsenosť. Ale asi nie, keď to majú celý deň na nohách. Pozriem.

anjelicek26
18. jan 2023

@martul ako trochu tazsie jasne, ale ziadna drama... kvoli tej spici s kovovou vystuzou...

maranco
18. jan 2023

@anjelicek26 požiarnik = robí požiare, ten čo zakladá požiare, podpaľač
myslela si asi obuv pre hasičov, na slovo požiarnik sú háklivý

anjelicek26
18. jan 2023

@maranco tak my zijeme 17 rokov v zahranici, nech je mi to odpustene 😂

martul
autor
18. jan 2023

@maranco Tak myslím, že všetci vieme, o kom píše. U nás tiež používame slovo ,,požiarnik". Podstatou témy je ,,pracovná obuv." ďakujem.

maranco
18. jan 2023

@martul píšem preto aby ste sa naučili používať slovo hasič 🙂
https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/193410/hasic-...

martul
autor
18. jan 2023

@maranco ďakujem za tvoju ochotu, viem čo sa mám učiť. Prečítaj si ešte raz názov témy.

lucikos
18. jan 2023

Pozri značku Artra. Je to slovenská výroba, vyvážajú do celej Európy. S kvalitnou veľká spokojnosť.

hugigugin
18. jan 2023

@maranco
@martul ako rádi anjelik s kovoovu špicou by mal mať. Tzv bezpečnostné

martul
autor
18. jan 2023

@lucikos idem pozrieť, nepočula som o nich, ďakujem.

joe33
26. jan 2023

@martul mám v ponuke obuv. Môžeš pozrieť

zdenin
26. jan 2023

@maranco no ale kedysi sa hovorilo požiarnici neviem prečo su taky háklivy už😅