Ahojte,má niekto z vás doma pračku BEKO? Zvažujem kúpu tejto pračky a zaujímala by ma vaša spokojnosť a dĺžka programov.
@eribac tiez mam jednu z najnovsich a spokojnost maximalna,programy su od 14 min po 3,5 hodiny,ale cas otacky aj teplotu na ktoru chces prat si mozes upravovat ako ty chces,nehovorit o ostatnych programoch ako samocistenie pracky,cisto program pre bejby,na odstranenie zvier. chlpov,cisto na tmave,ktore pusta farbu atd.u mna max. spokijnost,teraz ideme aj susicku beko kupovat. Tuto znacku doteraz vyrabali tturci,ale posledne 2 roky prebrali prava na vyrobu nemci,takze nie je co riesit 😉
aj ja ju mám. je super. kúpila som ju za 200€ a je oveľa lepšia ako zanussi čo sme mali predtým. mám len 800otáčkovú a prádlo vyťahujem fakt skoro suché.
@saska.t aký konkrétny typ máš? My zvažujeme 7 až 8 kg pračku, aby som nemusela často prať. Doteraz som mala Indesit, však už blbne neustále predlžuje programy a nehovoriac o spotrebe vody. Periem väčšinou na 60 st. a na 5kg prádla som mala najkratší program na 2 hod. a s jej úžasným predlžovaním aj 3,5 hod, kým sme ju manuálne nevypli. Je od tých 2 hod. aj kratší program? Svokra má na 5 kg prádla pri teplote 60 st. 39 min. program, také niečo by sa mi páčilo, len už jej práčku nevyrábajú.
A ten baby program je ako dlhý? Na koľko kg prádla?Používate ho?
@eribac uff ked budem doma kuknem model,ale je to jediny model,ktory ma rozne farby - modra cervena,cierna,ja mam ciernu,je na 7 kg pradla A+++,teploty si mozes nastavit od 30-90 st. najkratsi program pre akukolvek teplotu je 30 min - expres,ak chces normalne vyprate pradlo je program na 1hod. 1,5, az do 3 hod. Bejby program nepouzivam zda sa mi zbytocne dlhy, ale skoro kazdy jeden program mozes skratit casovo az o polovicu,takte ak potrebujem rychlo oprat tak skracujem, je na to gombik
http://pracky.heureka.sk/beko-wmb-71443-pte/ tu som ju nasla v modrej farbe ;)
@saska.t Zdravim, iba by ma zaujimalo ci ste kupili susicku pradla Beko a ako ste s nou s odstupom casu spokojna? 🙂 Tiez zvazujem susicku od Beka
@martinkaarastik susicku mam od firmy indesit a kedze som na nu dostala zaruku 56 mesiacov neriesila som znacku a zatial spokojnost je to A+++
Beko pracku mam dodnes a stale velka spokojnost zu 5-6 rokov
mame beko, aj pred touto prackou sme mali beko a som maximalne spokojna, je na 5 kg pradla, otacky sa daju nastavit do 1200 , ma aj kratke pranie a aj speci program na zvieraciu srst, perie dobre, pradlo mam vzdy cisty a skoro suche, nie je ani hlucna..a aj cena bola super