🙂 😉 Ahojte maminy,nechcem uraziť tatinov ,ale asi skôr maminky peru prádlo:o)xi
potrebujem kupiť novu práčku a rozhodujeme sa s manželom či aj so sušičkou,konkrétne zn. SAMSUNG,viete
mi poradiť ? vaše skusenosti?dakujem?:o)
@maminkajanka84 pokial mate dost priestoru, tak radsej oddelene.
Mala som i jedno i druhe, ak mas miesto, tak oddelene ale ani spojene nie je problem a dobre sluzi.
oddelene, podla toho aku ,ale v pracke so susickou ti moze ostat pradlo vlhke,aspon tete sa tak stavalo,ale neviem uz aka to bola pracka.
Ja mam pracku so susickou, nie sice samsung, no este sa mi nikdy nestalo, aby bolo vlhke. Vzdy vysusene. Keby som mala dom, tak si kupim oddelene, no byt mi to nedovoli.... spokojna som zatial s nou
dakujem, za prispevky,nakoniec sme kupili oddelene, manžel mi kupil aj sušičku aj pračku samsung, tak sa už tešim kedy vyskušam:o) 😉
@ivanakir tiež zvažujeme nad práčkou so sušičkou. pradlo vonia ked sa vysuši? nie je velmi pokrčené?dakujem
@denisse1311 no, nevonia velmi, su do nej specialne mokre utierky na susenie pradla...a pokrcene je celkom dost. Da sa vsak nastavit na ulahcenie zehlenia....
@ivanakir nevonia velmi? to akože važne?ooooo
No, ja ju nemam dlho,takze cakam,kym vraj ten prvotny pach po gume vyprcha...ale urcite nevonia pradlo tak,ako len oprate s avivazou....
@zeriempizzu
@ivanakir
prosím vás zeny, co mate pracku spojenu so susickou, ako to riesite, ked napr. kapacita pracky je 8 kg a kapacita susenia 6 kg ako to potom riesite, vdaka.
@maminkajanka84 za mňa jednoznačne oddelené spotrebiče