Ahojte babuľky, potrebujem radu Vás, ktoré máte práčku, ktorá ma v sebe aj sušučku. Uvažujem nad takou. Ale chcela by som vedieť, že ako ste spokojné a hlavne, keď sa to prádlo už suché vyberie, či je veľmi pokrčené? Je lepšie ho vyvesiť na vzduch? Prípadne poraďte konkrétny model a značku.
Ďakujem Vám vopred 🙂
Ja mam zhora plneni fagor. Nepouzivam casto , iba na postelne pradlo lebo mame perinu 2x2 m. Samostatne spotrebice sa mi nezmestili a nemam balkon. Ale som spokojna. Len sa musi okamzite vybrat, lebo tou uz nikto nevyzehli🙂
ja neodporucam..mali sme na predchadzajucom byte ( podnajom takze si clovek nevybera) si vezmi ze pracka ma kapacitu cca 6 -9 litrov podla toho aka. A teraz to iste mnozstvo pradla sa tam ma susit..Tak bud musis mat len polovicnu varku (co je trosku asi od veci ) alebo vyprat a susit na 2 krat. Mimo toho take susenie 3 hodiny..Ked uz tak tak samostanu pracku a samostatnu susicku..Ja by som osobne nad kombinovanou ani neuvazovala 😎
@lulu_lu na pracku so susickou zabudni. su na to zle referencie. a uz len to, ze pracka vyperie, ale uz neususi celu napln... a potom ta spotreba...
dakujem, neprosim.
susicka je genialna vec - ale kup si dva spotrebice. pracku, co odstreduje aspon na 1200 otackach, a susicku, co ma energeticku triedu aspon A++ a za susenie minies nieco okolo kilowattu... pretoze ak to bude viac - co pri kombinovvanom spotrebici bude - velmi rychlo ho prestanes pouzivat pre zlu ekonomicku prevadzku....
ja mam susicku, som s nou totalne spokojna, doporucujem. susim v nej aj pocas tychto horucav - pretoze odmietam stat pri zehlicke.... je to dobra volba, ale nie je dobra volba kupovat spotrebic 2v1.
dakujem Vam babulky, akurat, ze budem musiet vymysliet , kde by som napratala susicku, ale nieco vymyslim, takze kombinacia nie, ok 🙂
najprv som mala Whirpool 2v1 práčka/sušička, na 5kg /2,5kg-vydržala mi od 2000 roku pominulý!!!!!ale ,nechcela som to,ale nahovoril ma vtedy manžel,ked o tom možno pred 13 rokmi nebolo chýru,alebo skreslené info....potom som si minulý rok kúpila väčšiu 8/ 5kg vysuší...zn. Candy GO W 485 D Alisé...je super,prádlo je dokrčené podla toho kolko dáš,alebo ako sa s tým nučíš robiť,čo hned pochytíš,jasné,že teplé hned poskladáš,ale košele budeš žehliť,je krásne vonavé,a deťom kupujem veci o číslo väčšie,aby som tam dala aj to,čo sa nepíše ,že dať do sušičky,ale v zásade pogumované nie,lebo sa poničia a zlepia,inak periem aj vankúše a suším...
@damianko , viete mi poradit konkretnu znacku ? mamina ma mensiu kupelku tak by si rada kupila 2v1 🙂
dakujem
mala som 10 rokov Whirpool agw...už si nepamatám typ našla by som , potom som mala 3 roky Candy a teraz mám na 9 kg prať a sušiť 7 kg 2v1 -je to AEG Lavamat turbo....
Ahojte, prosím Vás, chceme kúpiť práčku so sušičkou - musíme kvôli miestu, preto prosím nepíšte, že lepšie je nájsť miesto inde v byte, proste nenájdeme... prosím o typy s ktorými ste spokojné...
+ máme obmedzenie - hĺbka max 57cm...
ĎAKUJEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@majal áno mám, už vyše roka (od mája 2015). Som veľmi spokojná.
Naša to robí tak, že keď doperie, dajú sa s z nej počas krátkeho intervalu vybrať veci a suší len ten zvyšok...
V lete nesuším, pripadá mi to barbarské :D ...v zime ale takmer všetko okrem spodného prádla, svetrov a podobne... jo...a to čo suším, netreba žehliť 😵 😵 😵 😵
@sue tak to si ma potesila, ty mas na kolko kilov tu susicku ? Ale nevies presne kolko kilov tam nechas, asi, ze? uz sa hlupo pytam, lebo nikdy som si pradlo nevazila 🙂, tak teraz rozmyslam, ze ako to mam potom odhadnut, hlavne ked je mokre uz v pracke 🙂 Prosím ta, a aku mas tu pracku, napises mi aku znacku a typ? dakujem ti velmi pekne za ochotu
@majal Ahoj, no my sme kúpili sušičku pred 2 mesiacmi - je to úžasná vec a suším v nej už aj teraz-a ver tomu, že ak to raz vyskúšaš tak tvoje predsavzatie, že v nej nebudeš v lete sušiť bude hneď preč. 😀 Ale mám osobitne práčku a osobitne sušičku - aj výrobcovia to viac odporúčajú. Máme značku BOSCH. 😉
Ahojte. Prosim Vas potrebovala by som poradit,kupili sme pracku so susickou, asi robim nieco zle,lebo ked vyberiem veci po suseni su este trochu vlhke,takze ich musim aj tak dat na susiak 😕 robim vsetko podla navodu,tak neviem kde je chyba,viete mi niekto prosim poradit? Dakujem
@lulu_lu mne to neodporucili,vysoka kazivost,kedze je to spojenie vody a vzduch elektriky v jednom,zo susicky uz nemusis pradlo vesat a väcsinu veci ani nemusis zehlit,su krasne vzdusne a rovne,ak ich dobre poskladas, ani nedojdes na to,ze neboli ozehlene.. 😉