Práčka so sušičkou - samostatne alebo v jednom kuse

matazlata
8. nov 2016

Ahojte, baby!
Ktorá máte naozaj dobrý set práčka so sušičkou, prípadne v jednom?Táky čo ste kupovali posledné dva roky. Potrebujem aby sa mi veci naozaj vysušili a aby neboli pokrčené. Aj drahšie výrobky, to je jedno. ĎAKUJEM.

kp7333
8. nov 2016

Ja mam znacku Bosch, zvlast pracka a susicka, susicka je postavena a primontovana na pracke, takze nezabera miesto. Za mna velka spokojnost. Mame ju uz stvrty rok a ide takmer denno denne. Pracku so susickou v jednom by som nechcela. Maju mensi bubon ako klasicka susicka a tym padom je pradlo pokrcene. A predlzuje sa tym cas prania/susenia. Ked mas susicku zvlast, tak zaroven peries aj susis a mas skor hotovo.

simsalabim
8. nov 2016

@matazlata podla mna zalezi od priestoru, ktory mas k dispozicii a od toho, co v nej budes susit (ako vela). Ja som mala samostatnu pracku a susicku a teraz mam kombinovanu (vsetky zn. Bosch). Kombinovanu som volila koli obmedzenemu priestoru a koli tomu, ze v nej v podstate susim iba v zimnom obdobi a iba uteraky, postelne pradlo a oblecenie "na doma" - tricka, teplaky, spodne pradlo (nie podprsenky) a tricka a mikiny. Oblecenie do prace a do skoly nie, rovnako nie bundy, svetre, rifle a pod. Nemozem si pomoct, myslim si, ze mnohe veci v susicke "trpia" - kupujem si kvalitne veci, ktore chcem, aby mi vydrzali a hoci niektore do susicky mozu ist, nedavam ich tam. Tak preto. So svojim vyberom kombinovaneho spotrebica som spokojna, hoci ma od toho odhovarali. Ale dat dalsich 700€ za spotrebic, ktory pouzivam relativne malo, by mi bolo luto, nehovoriac o usetreni priestoru. Mam Bosch WVH 30542EU.

celasapremenim
8. nov 2016

mame samostatne siemens, super, treba sledovat, co davas susit a podla toho nastavovat teplotu, je tam program na nedokrcenie :D pridavny, ale nemusim zehlit vacsinu z kopy, skladam teple pradlo, ak je uz studene v bubne, tak sa niektore veci, co mohli byt len zlozene, dokrcia, ale aj tak zlozim vacsinu este stale
boli drahe, kupovane pred rokom asi, ale odporucam znacku, vyborne, na 9 kg aj pracka aj susicka
kebyze je to spolu, je to velmi zlozite, cize vidim to na kazovost, tiez z praktickeho hladiska otocim viac varok rychlejsie takto, ja by som to spolu v jednom bubne nechcela riesit
velmi malo veci susim inym sposobom ako v susicke, takmer nic, cca 1x do pol roka nieco
tieto spotrebice u nas pracuju priebezne kazdy den, 3 deti, sportujeme

dnp
9. nov 2016

Ahoj na HEJ.sk máš dobrý výber na práčku so sušičkou. Ak ti nevadí, že je drahšia, odporúčam - https://www.hej.sk/automaticka-pracka-so-susick....

K tomu si vieš ešte uplatniť aj zľavu - http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ 🙂