Ahojte. Idem si sem pre radu. Kupili sme si pracku so susickou znacka lg. Neviem sa dopracovat k nastaveniu programu susenia.
Ked dam program, ktory zahrna pranie+susenie, tak mam pradlo krasne suche. No ked sa snazim nastavit len susenie , tak mi spotrebic napusta vodu, nasledne odstreduje a az potom susi a ppradlo je vlhke. Viete mi niekto pomoct ako nastavit susenie dosucha? Dakujem
@lubik87 niekde je problém....lebo aj ja vytahujem pradlo zo susicky krásne suché a v podstate aj vyzehlene. Buď máte šťastie na zle susicky co by som ja asi po troch pokusoch vracala spat lebo ved načo je komu susicka co nesusi.....alebo možno dávate na dany program príliš veľa bielizne?
@majca88 neporadim takú doma nemam....informuj sa v predajni u výrobcu....
My sme kupili elektrolux susicku a vysusi uplne do sucha a pradlo je takmer vyzehlene a nadychane, jemnucke.
@katarinamarkova no môže byť aj že prepcham sem tam ..😏 nemenila som že by sa mi nepozdávali ..len sa s nimi stále niečo stalo...ako celkovo bývame rok v novostavbe a nám sa tu stále niečo kazí ..alebo aj pri montazach nesedia veci ..:D nechce nás tento dom :D
@lubik87 a čo sa s nimi stalo?
@katarinamarkova elektronika na Miele stále odchádzala bola v oprave na 3 krát nám vrátili prachy prvá bola.intex za 200€ takže ťa sa pomaly rozpustila zvnútra celá .táto drží zatiaľ.ma 20 dní 🙂
@majca88 asi by bolo dobre sa v predajni informovat.