Baby prosim vas urcite vela z vas ma takyto overal pre dieta. Ide o to ze pracka mi ho nechce vyzmykat. Ani ine veci ktore ked sa napiju vody su tazke (kobercek v kupelni, flisove veci...) Vo wirlpool ma nastvali lebo mi neuznali reklamaciu vraj to je normalne ale podla mna nie lebo predtym to nerobila. Tak chcem sa spytat prali ste tento overal samotny v pracke a vyzmykalo ho normalne? Dakujem moc krat za rady.
Mne to robi ked mam vela veci v pracke, ked ju pretazim.
@adriana1988 cistite obcas v pracke filtre?
@miriam11 ano
@adriana1988 mám whirpoolku a vyžmýka mi to - teraz periem deťom dokonca mikiny z takéhoto materiálu ....ale , ak preťažím- veľa vecí, tak niekedy nevyžmýka úplne ...alebo vôbec ...
PS:asi by som na reklamácii trvala, ak si postupovala správne - t.j. zvolila vhodný program, počet otáčok a váhu prádla...
Povedali mi že mam pridať 2 uteraky. Vtedy vyzmykala. Ale prečo by som mala? Mame zaplatený 5 rocny servis akurat končí.. Podľa mňa už nevladze ta pracka.
Nam toto robila pracka, ked odchadzala, proste uz nevladala. Nova nam vyzmyka vsetko, aj ked tam hodim 2 veci.
@adriana1988 Aj ja som mala s dávnejšie whirlpoolku, od začiatku mi to robila. Potom všeličo na nej odchádzalo - skrátka dookola opravár k nám chodil ako "na klavír. Po záruke som ju vyšmarila, nemala som na to nervy. Keď sme kupovali novú, otvorene som sa opýtala v predajni - povedali, že najviac reklamácií je na whirlpool práčky, dokonca riešia aj úplne novú nefunkčnú. Ja som sa rozhodla pre inú značku, nechala som si poradiť, a som spokojná. Moja mamina má tiež whirlpoolku, má ten istý problém ako ty, opravár jej povedal, že pri tejto práčke je veľmi dôležité dodržať hmotnosť prádla pri konkrétnom pracom programe. Má dva staré uteráky, ktoré musí pridávať, a ešte ich predtým musí aj namočiť, lebo ani s dvoma suchými uterákmi jej to nevyžmýka. Niekomu zas funguje whirlpoolka bez problémov. Tak ozaj neviem.
@gviera ach jaj, len pracku si kupujem preto aby som mala o starost menej a nie riesit ci k tomu pridat uterak alebo co. A najviac ma vytaca co povedali ze to je normalne. Ked som to trochu v rukach vyzmykala a dala do pracky iba zmykat tak potom to vyzmykalo ale tiez preco by som to takto mala robit. Uz nechcem whirlpool ani vidiet.
To je čudné. Mne práčka vždy vyžmýka všetko, aj keď dám jednu vec.
@adriana1988 No veď to, mňa tá moja whirlpoolka tak neskutočne vytáčala. Aj mojej mamine povedal opravár ako tebe /tie dva uteráky pridávať/. Ale tak práčka ti má slúžiť, či? Veď je to na nervy - stále dookola riešiť okolo práčky - či vyžmýkala, či nevyžmýkala. Moja mama ju volá "madam whirlpoolka" 🙂
My máme z tohto materiálu snehobielu mikinku chcela som ju prať samostatne a tiež mi ju nevyzmykalo prišla som na to, že je to málo pradla v pracke