Práčka Gorenje WS 5229

denaalubos
31. júl 2013

Dufam, ze najdem nikoho kto ma tuto pracku. Kupili sme pracku a nedostali sme k nej podrobny navod ako pouzivat, uz som im aj pisala, ze ako mam podla nich zacat prat, kedze neviem co je aky program a pod.

sissy27
31. júl 2013

@denaalubos ak si to kupovala v predajni / eshope, choď naspäť tam,kde ti tú pračku predali a pýtaj si návod, podľa slovenského zákonníka ti nemôžu predať vec bez návodu v slovenskom jazyku...

simca06022011
31. júl 2013

Urcite ste nemali v baleni navod? Vzdy byva navod bud nalepeny v prisvitnom obale alebo vnutri polozeny v "bubne" 🙂

simca06022011
31. júl 2013

http://www.obchodni-dum.cz/automaticka-pracka-g...

dole mas "navod" a stihanut.. sice len v cestine, ale hadam pomoze

denaalubos
autor
2. aug 2013

LA TA PRACKA PRI ZMYKANI??!!! Sme mysleli ze nam rozbije stenu, obkladadacky, dlazbu a vanu! Oka, znizili sme otacky, lebo sme myslelj ze to moze byt na tu pracku silne, co by nemalo ale ine nas nenapadlo, po spusteni, znova to iste, normalne dvaja sme ju neudrzali, potom sme vypli dosli na to ze to neni doprane vobec tak pustili teda ciastocny program avivaz, stoplj sme si cas lebo uz pri 1.prani cas skakal stale naspat, ZNOVA to iste cas skakal z 9 na 10 dokola az skoro pracka EXPLODOVALA. Oka nevediac co robit zas vypnut. Voda uz nebola ale pradlo od avivaze, vecer

denaalubos
autor
2. aug 2013

Zdravim vas, vcera vecer sme konecne spustili pracku po prvom cistiacom prani,sme dali veci a chceli prat, VIETE CO ROBI
Toto je 1.cast spravy a to nad tymto 2.casta. zle mi to okopirovalo
@simca06022011
@sissy27

sissy27
2. aug 2013

@denaalubos a to ste kupovali normálne v obchode alebo z druhej ruky? lebo pračky majú takú hlúpostičku, čo tlmí nárazy a toto skákanie, pri tej vašej to zjavne chýba...

simca06022011
2. aug 2013

nevybrali ste poistku ;) jednoznacne.... respektive niektore maju aj 4... z druhej strany.. precitajte si ten navod... "pred instalacou" Ked neviete zapojit pracku, zavolajte si servisaka a mate po stresoch... zapoji ju a spojazdni aby dobre isla, este si na nej daco pokazite...