Ahojte baby, už dlhšie rozmýšľam nad prácou v Nuskine(len tak vo voľnom čase). Včera ma oslovila jedna baba či nemám záujem. Ešte pred tým než sa nato dám chcem sa spýtať nezávislej osoby ake ma skusenosti, prečítala som si veľa dobrých ale i zlých recenzií na takúto prácu. Ak sa tu nájde niekto kto mi vie aj poradiť ako začať a ma s tym dlhoročné skúsenosti smelo mi môžete napísať aj súkromnú správu pokiaľ to nechcete odhaľovať takto "verejné". Ďakujem 🌸
@silvinka_c to iste ako oriflame, avon, farmasi,...
@sunny8 práve to chcem vedieť, či je to tak, že musíš vypisovať ľuďom a tak alebo stačí napríklad na Instagram pridať par fotiek a ak dakto sam napíše tak mu ponúknuť produkt.
@silvinka_c bola som tam registrovaná ešte keď som mala Facebook . Podmienkou bolo mať veľa priateľov ktorým by som to mohla ponúkať. Potom si vytvoriť skupinu a tam zdieľať fotky aj s popisom. Popravde nebavilo ma to. Kým si to vytvoris popridavas ľudí kým to postujes zdieľas tak prejde dlhý čas tebe to vezme veľa času ktorý môžeš investovať inde. Keď máš vzťah ku kosmetike skúsiť to samozrejme môžeš 🙂 tiež som mala Oriflame a nešlo mi to. Ja nie som stavaná na takú prácu proste
@sunny8 ďakujem krásne.
Nu Skin je nie len o tom ako otravovať ale aj klamať ľudí. Nie len na FB ale aj tu na MK túto kozmetiku vychvaľujú v 90% len baby ktoré s ňou pracujú (= dílerky). Tie si medzi sebou príspevky lajkujú, komentujú, dávajú falošné recenzie ... Takže už ide len fakt o to mať na to žalúdok.
@silvinka_c Silvinka ak vám môžem aj ja poradiť, lebo vidím, že sú tu skôr len negatívne reakcie a skôr zlé skúsenosti s touto prácou. Jedna takáto diskusia je tu už z predošlých rokov, kde som tiež písala. Ja s touto kozmetikou robím, jeden z dôvodov bol, že sama som roky túto kozmetiku používala tak som sa rozhodla ju ďalej posúvať a sama si ju kupovať.
Je mi veľmi ľúto, že sú tu dievčatá čo majú zlú skúsenosť lebo ich nútili. Je veľmi dôležité sa pridať k sponzorke, ktorá má skúsenosti, každý týždeň sú online školenia, kde je vysvetlené ako máš správne pracovať, aby to nebolo otravné, aby to nebolo nútené atď. Ja osobne mám FB skupinu, pridala som priateľov, kto chcel pridal sa, kto nie nepridal, tým to pre mňa haslo, buď má alebo nemá záujem a ďalej nenútim. Pridali sa aj cudzí ľudia, pridávam produkty, najmä svoje skúsenosti, avšak keďže sme každý iný tiež nemôžem mať odskúšané všetko, tak pridávam aj skúsenosti iných dievčat a ich klientov. Nevenujem sa tomu až tak moc, ale aj to málo čo robím stačí, zatiaľ som nemala zlú recenziu že som niečo zle poradila, ale ako hovorím sme každý iný, takže nemusí každému sadnúť to čo mne, preto je to len odporúčanie, nie nútený predaj. Takýmto spôsobom pracujú aj dievčatá v našej skupine. Dokonca niektoré pracujú len cez IG a pridávajú do príbehov fotky, svoje skúsenosti a ide im to. Nikomu nevypisujeme, neotravujeme, a hlavne neklameme.
A toto je ten kameň úrazu, že niektoré dievčatá chcú silou mocou rýchlo zarobiť, lebo tak im to bolo prezentované, rýchly zárobok z domu. Nie tak to nie je, treba si vybudovať klientelu, tak ako si niekto kupuje v DM drogerie produkty a stále sa vracia lebo je spokojní, tak to funguje aj tu. A tiež Vás DM drogéria nenúti ísť k nim pracovať. A to je problém niektorých dievčat že to silia, až moc a sú nevzdelané v tom ako predávať, myslia si, že rýchlo si vybudujú svoju skupinu a "rozkazujú" čo máte robiť.
Je dobré si niečo naštudovať o tej značke, mať k nej ako tak vzťah, poznať niektoré produkty, a dávať vlastné odporúčania. Nenažiť sa zarobiť v prvom mesiace tisíce, aj keď aj to sa dá, záleží ako moc času máte a ako moc ste šikovná 🙂 Každá kozmetika zarába, či už tá v DM drogérie alebo Nuskin, alebo akákoľvek iná. A tým nechcem si zastávať len Nuskin, ja osobne používam aj inú kozmetiku i keď s Nuskin pracujem, ale nie všetky produkty mi sadli, každá pleť vyžaduje niečo iné 🙂
Keď niečo chces zarobiť budeš musieť otravovať ľudí .. nie každý má na to žalúdok a nie všetci majú záujem o nu skín či iné takéto vecičky