Práca v Lídli - skúsenosti

vitez
10. jan 2018

ahojte mala by som otázku..má niekto skúsenosti s prácou v LIDL?(mzda,darč.poukážky..stravné lístky..atd)

lasina
10. jan 2018

Skús pozrieť na fb anonymné priznania zamestnancov lidla.Pisu tam zamestnanci.

bbebe
10. jan 2018

Ja som robila v Lidli. Neviem akym zazrakom som tam vydrzala rok. Hroza a des. Na pohovore ta sice upozornia ze je to fyzicky narocna praca ale taktiez ti aj povedia ze vsetky nadcasy mas preplacane a ze dbaju na to aby si mala volno tolko hodin podla zakona a bla bla bla kecy strasne. Realita je taka ze dojdes do roboty na 5:30 a hned ides makat. Mas hodinu a pol na to aby ste vylozili cca 4 predavacky - 5-6 vysokych paliet ovocia a zeleniny. Asi 5 tykacov ( ta modra chladiacia bedna ) masa. Neni to len take vykladanie, treba davat velky pozor na datumy a usporiadanie masa a zelovocu, vsetko musi byt na svojom mieste. Do toho este vylozit chleba ( pekar medzitym pecie ) potom este kvetiny a noviny + vsetko poodkladat ( krabice, hnile ovocie, smeti a pod ) este do 7:00 uz musis mat napichnutu pokladnu. otvori sa a podla toho ake cislo kasy mas tak bud cely den sedis alebo sem tam sedis sem tam vykladas ( volaju ta kolegyne z pokladne ked je vela ludi pripadne ides okolo a vidis ze je vela vela ludi tak si sadnes ) a ked vykladas tak nasleduje vykladanie mrazenych veci. V den akcie je to aj 6 tych tykacov. ked nie je akcia tak 2-3. to vykladaju tak dvaja traja ludia. viac vas tam proste nie je a medzitym volaju do pokladne. potom sa vyklada chladene. cca 4-5 velkych paliet. na prestavku idete napr tak v akom poradi dojdete do roboty a aby ste sa vsetci prestriedali proste ides povinne na prestavku aj o deviatej rano. dojdes z prestavky ( stale je vas o jednu predavacku menej, o tu ktora je na prestavke ) a blokujes lebo na obed je vela ludi a robota stoji. je 13:30 dojde druha smena a vykladaju oni, casto este stale chladene lebo nebolo kedy vykladat. je 14:00 a mala by si ist domov ale stale sedis v pokladni lebo ta este nevystriedali. medzitym kolegyne z ranky a poobedne vykladaju zvyska chladeneho a mixky ( to je ostatny tovar ) a ked odovzdas kasu o 14:30 nemysli si ze ides domov. ides vykladat zvyne palety ktore ostali. asi tak 3-4. skoncis asi tak 15:30. ( uz si mala byt hodinu a pol doma ) a ked si myslis ze to ti zaplatia tak sa mylis. poobedna smena. od 13:30 do 22:00 to len sedis v kase lebo ludi vela. vecer sa odkartonuvava ( to sa upratuje predajna od krabic a urovnava tovar ) po zaverecnej sa odklada tovar na miesto alebo do reklamacky co ludia nechali kade tade, a upratuje sa non food ( oblecenie ) tak ste tam tak do 23:15 cca. este sa umyva predajna, vynasaju smeti, umyva zachod... a to nepisem este co robia asistenti ( cenovky, doplnanie ovocia a zeleniny, zlacnovanie, premiestnovanie veci, ) a o príprave akcii uz ani nehovorim. a toto je kazdy den. nadcasy a nonstop nieco robis ( mimo prestavky ) to mas pol hodinu bez vyrusenia. a za toto ti prosim pekne pride od 480 do 530 eur ( cca ). BRATISLAVA rok 2016. Teraz je to este horsie. takze tak. darcekove poukazky dostanes dvakrat za rok po tusim 80 eur sa mi zda, to uz si nepamatam ale to ti zdania. a gastrace tusim 3,80 ticketportal ale to si nepamatam uz presne. takze tak 🙂

bbebe
11. jan 2018

Este mi napadlo ze zvysovali platy v lidli takze je to teraz mozno tak o 50-70 eur viac

vitez
autor
14. jan 2018

@bbebe 😲

vitez
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lasina
19. jan 2018

presne takto som si myslela ze to tam funguje, hroza

mata71
10. jan 2019

@bbebe trefne opísané a je to horšie a horšie ...

otrokarka
29. jún 2019

napísané úplne pravdivo a k tomu ako bonus ešte buzerácia a šikana na pracovisku.A 80e poukážky zrušili,takže benefit už nie žiadny....ani 13plat -nič,nič .Vlastne jeden benefit dostaneš v podobe ,že skôr - neskôr prídeš o kríže na 100%