Pozvanie od chlapa do zahranicia

majka_7778
16. nov 2021

Ahojte aky by ste mali nazor ak by vas chlap ktoreho ste videli raz v zivote ale pisali ste si s nim castejsie tak by vas pozval k sebe domov do dubaja na vylet ze by som odlietala sama (je to slovak ale momentalne byva tam) prisiel by pre vas na letisko aj vsetko zariadil atd. Mam 22 r.Dakujem za odpovede.

anjelicek26
16. nov 2021

Pozvat si k sebe peknu holku na sex na vikend ci spolocny tyzden a potom ju zasa pekne poslat domov za cenu lacnej letenky, mily napad...

janka_23
16. nov 2021

@majka_7778 nešla by som ani za nič. Videli ste sa raz v živote, píšete si, nemáte žiadny vzťah a on len tak pre tvoje pekne oči ti chce zaplatiť letenku atď 🤦🏼‍♀️ hneď by mi blikali všetky kontrolky a jeho "lákavú" ponuku by som zfleku odmietla pretože by som v hlave mala všetky možné katastrofické scenáre.

ludinka
16. nov 2021

@majka_7778 len aby si coskoro nebola medzi nesvestnymi osobami......

brumbrumbrum
16. nov 2021

@majka_7778 pozri, je to na tebe. Ako ti tu písali...nakoľko ste sa videli raz v živote a nemáte spolu proste absolútne žiaden vzťah, rataj s tým, že to môže (nemusí) byť obchod s bielym mäsom, prípadne ťa bude mať len na sex...v "lepšom prípade" sa stane tvojim sugardaddym 😅 ak ti ide o to.
Takže v konečnom dôsledku je to na tebe, ak sa rozhodneš ísť, určite aspoň jednej osobe daj vedieť kam ideš, presnú adresu, meno toho človeka, všetko čo o ňom vieš, aby v prípade,že sa niečo stalo, mohla mať polícia proste nejaké údaje, a mohla s niečím začať, a samozrejme pravidelne sa hlás tej osobe.
(Neber to teraz vobec v zlom), si dospelá, rozhodnutie je na tebe

jana_eyre_2
16. nov 2021

Keďže počúvam krimi podcasty, nešla by som ani keby mi za to dali milión.. ľudia nie sú všetci dobri..

ivkazba
16. nov 2021

Išla by som. Ale letenku by som si kúpila sama, detto sama by som si zabezpečila ubytovanie v hotely niekde v centre. A s ním by som sa tam stretávala normálne na verejnosti, v reštaurácii, kaviarni, na pláži atď. Bola som v Dubaji viac krát, raz dokonca sama, nebála som sa tam (všeobecne je to bezpečnejšia krajina ako SR). Ale určite by som v zahraničí nešla k niekomu, koho nepoznám. A ty dotyčného nepoznáš, pretože z jedného stretnutia človeka nespoznáš a písanie je úplne irelevantné, pretože písmenká znesú všetko.

elviku11
16. nov 2021

povedala by som mu, ze ak ma tak velmi chce, nech prileti on za mnou na slovensko, nech sa ubytuje v hoteli v mojom meste a mozme randit kolko chce 🙂

rdi
16. nov 2021

Ale no tak, existuju predsa este dobri a slusni chlapi, netreba za vsetkym hladat sex a ze hned bude dievca na jednu noc. Na co by si potom daval tu namahu aby za nim letela az do Dubaja?

rawmamka
16. nov 2021

@majka_7778 Myslím, že najkomplexnejšie to vystihli @brumbrumbrum a @ivkazba .

majka_7778
autor
16. nov 2021

Bola som uz unho raz domana byte v bratislave kde ho mal prenajatý pozname sa cez par mesiacov a bol uplne normalny samozrejme nehladam momentalne vazny vztah skor ako na zabavu a pride mi praveze dost vpohode ale je pravda ze mam mensie obavy aby sa nestalo nieco zle .. preto sa pytam na vase nazory

acrobaleno
16. nov 2021

Že si sugar baby. Na tom nie je nič zlé btw, týmto ťa neodsudzujem. A nechápem čo tu s takým dotazom robíš.

majka_7778
autor
16. nov 2021

@acrobaleno preco hned take oslovenie? Ked ma clovek chut spoznat niekoho noveho ale nie na vazny vztah tak to musi byt hned zena sugar babe? To vo je za nezmysel

liljana
16. nov 2021

Co myslis pod slovom zle? Ze sa ti stane nieco zle? Nie. Ze bude cakat sex? Velmi pravdepodobne ano. Zalezi na tom, co od toho ocakavas ty.

acrobaleno
16. nov 2021

@majka_7778 tak pozri..kúpi ti letenku, budeš u neho, nie je to vzťah...ergo sugar baby. A nehovor mi, že tam ideš s ním hrať pexeso.

majka_7778
autor
16. nov 2021

@liljana vpodstate je to by to bol skor taky vylet kde by som si uzila a nechcem sa viazat ani ja ani on a nemyslim si ze je na tom nieco zle .. ale mam obavy aby sa nieco nestalo ako spominali dievcata vyssie ako obchod s bielym masom aj ked mozno je to hlupost ale clovek nikdy nevie samozrejme nemyslite si o mne ze toto praktukujem s hocikym praveze on je takyto prvy a strasne ma to taha aj vidiet dubaj a podobne

fleur1111
16. nov 2021

@majka_7778 keď chceš vidieť Dubaj, tak si zaplat výlet a netahaj do toho cudzieho chlapa, ktorého nepoznáš poriadne. Si na dobrej ceste ako sa stať obeťou obchodu s bielym mäsom. Nehnevaj sa, ale si strašne naivná 🤦🏽‍♀️

jana_eyre_2
16. nov 2021

@majka_7778 a nemáš kamarátku s ktorou by si šla? Proste ako výlet..

thoughtfulweirdo
16. nov 2021

@majka_7778 Ak na to máš, tak choď, ale všetko si plať sama. Nenechaj sa vydržiavať, nech sa nedostaneš do situácie, že si mu niečo dlžná.

ivkazba
16. nov 2021

@majka_7778 ja ťa podporujem v tom, aby si išla. A aj v tom nemať vážny vzťah (ak ho proste teraz nechceš) a užiť si. Ale ako som už napísala, letenku by som si kúpila sama a detto by som si zaplatila svoj hotel.

liljana
16. nov 2021

@majka_7778 Ak ho uz nejaky cas poznas, je Slovak, vies, kde byva, co robi, ako sa vola, mobil, mail, socialne siete (linkedin, fb,...),... povies o nom rodicom, viac ludom,... Nemyslim, ze sa nieco stane. Aj on je iba cudzinec v prisnom policajnom state. Keby nieco urobil, tam by si na nom inak zgustli.

acrobaleno
16. nov 2021

@ivkazba Podľa mňa o to ide, že tie prachy na to nemá. Nemá na letenku a nemá na hotel. Ale inak súhlasím.

yanni
16. nov 2021

@majka_7778 kolko ma ON rokov?

majka_7778
autor
16. nov 2021

@yanni 25

ivkazba
16. nov 2021

@acrobaleno tak potom by som nešla. Nejdem do Dubaja, ak na to nemám resp. nejdem nikam, ak na to nemám. Jedine, že by bola typ, že jej to nevadí, že za letenku a výlet v Dubaji zaplatí sexom. Lenže to predpokladám, by sa potom nepýtala, lebo takým je jedno, čo si iní myslia.

kopytko03
16. nov 2021

Ešte sa kľudne môže stať, že priletíš do Dubaja a na letisku zistíš, že on si to rozmyslel / niečo mu do toho prišlo / vystrelil si z teba. Minimálne tú letenku si kúp sama a nespoliehaj sa na to, že "potom" ti on kúpi. Aby si tam neostala trčať s pár dolármi vo vrecku bez možnosti sa dostať naspäť domov.

majka_7778
autor
16. nov 2021

@acrobaleno na letenku mam ale na hotel moc nie mam momentalne dost velke vydaje na ine veci skor by som prisla kebyze si viac nasetrim a tak ale on by uz chcel aby som cim skor dosla.. on uz mi viac krat pisal ze by bol rad kebyze pridem ..chodia tam za nim jeho kamarati znami atd

ivkazba
16. nov 2021

@majka_7778 v ktorej časti mesta býva?

majka_7778
autor
16. nov 2021

@kopytko03 kebyze mi toto spravi tak by som ho asi zabila a vsade blokla😄 a dovi naspat a asi by som sa poucila

slovakboy
16. nov 2021

@majka_7778 mala by si ho poznať aké je jeho zázemie. Vieš určite čím sa živí poznáš aj iných ľudí ktorí ho poznajú? Prenajatý byt v BA ako tam dlho býva? Mal tam osobne veci? Čo jeho rodičia? Čo tam robí on? Lebo my ti tu povieme katastrofické scenáre ktoré nemusia byt pravda. No už to že sa na to pýtaš znamená že pochybuješ. Najnebezpečnejší ľudia vyzerajú a správajú sa ako anjeli. No ich okolie a ich väzby ti môžu povedať viac. Ale nezávisle informácie hľadaj nie to čo ti povie on. A ak ti niečo samozrejmé povie o svojom okoli alebo väzbách námatkovo niečo nezávisle over. Osobne si myslím že na 99% je to obyčajný chalan. Nie podľa toho čo vravíš, ale podľa pravdepodobnosti. No obozretný prístup je aj tak namieste.

luccija
16. nov 2021

@majka_7778 nie, nešla by som.Iba, ak by ste sa stretli viac x na Slovensku a spoznala ho aj tak nemáš istotu.Ved nech príde on uzijes si ..uvidis