Fotky sa zneužívajú!!!!!! ...dávajte pozor!!!!!!moja foto sa objavila na americkej stránke a dokonca pýtajú peniaze zato že im niekto poradí z podobným problémom ....!!!!!
@janinah ja deti veľmi nedávam na net ...ale táto foto bola po operácii môjho nádoru spred 7r tuším ...v tuším príspevkov kde sa riešili cysty...alebo lymfóm alebo lymfatické uzliny
@harvanovasimona A aj napriek tomu mas zverejnenu svoju fotku, fotku svojho muza a dietata? Stale si sa nepoucila, ze co raz das na net, tak je to verejne?
@beata_k ďakujem za upozornenie foto už sú zmazané ...mala som zámok na profile ...tak som myslela že sa neukazujú každému ....
@bilberryday práveže netuším čo robiť .......keďže stránka je zo zahraničia....a zistila som to náhodou má začala bolieť uzlina...dala som do Google vyhľadať zvedšena lymfatické uzliny....a vtedy na mňa vyskočila moja foto ...a tu foto som dávala iba tu ....
Keď dam do Googlu “zvadšena” otvorí mi gramaticky slovník SJ🧐
@jjanulienka keď chceš do sukromky ti to pošlem ako to vyzerá ...
@elizabet173 tak to skús ä ...niekedy po sebe nekontrolujem a mi skočí hocičo...
@jjanulienka a to kde? Ja som to schválne vyskúšal a nič také mi google nedalo.
@harvanovasimona moje fotky sú roztrúsené všade. Ja som celebrita 😀
Tak jasné s tým by nezarobil moc… Ale ajtak som celebrita. Hehehe.
Však toto, dobrovolne sápete fotky kadze tadze a potom vidzíte čo z teho zejde.
@harvanovasimona takže teba skôr serie, že za tvoju foto niekto pýta prachy? No neurobíš s tým nič...
@maialeo zo zahraničnou firmou stránkou ..je to nemožné ani sa súdiť ...
Mne sa to nestane,nikde nijakú foto nemám.