Pozor na užívateľa s nickom peter1708

doliva
8. apr 2013

Je medzi namy nieaký uchylák nickom peter1708 ktorý mi napísal správu:štastný potrat ti prajem....
1.je to hnusné čo napísal
2.bude to nieaký uchyl
3.demencia kvitne v každom veku 😢

tweetynkaa
8. apr 2013

@doliva dnes tu zneprijemnuje den viacerym...riesil tu aj nejake diskusie...len si ho neber nijako k srdcu...a aj s babatkom sa drzte ;)

doliva
autor
8. apr 2013

@tweetynkaa my sa aj budeme ja si myslím že je to nieaká flustrovaná ženská čo chce niekomu znepríjemniť život a takto púta pozornosť 😉

adelajda2012
8. apr 2013

@doliva a vsetci ostatni z MK ti praju krasny zvysok tehulkovania, bezproblemovy porod, zdravucke babatko a nadherne maminkovanie 🙂

bettypo
8. apr 2013

@doliva nahlás ho, nech ho zablokujú

tweetynkaa
8. apr 2013

ktovie....a mozno aj nejaky 'chory' pan, ktoremu pozornost zjavne robi dobre ;)

doliva
autor
8. apr 2013

@adelajda2012 Dakujem velmi pekne 😀
@bettypo už som ho nahlásila,frajer na záver 😖 aj taký sú medzi namy by ho schytil môj muž tak mu tu jeho papuľu roztrepe..ale ublíž chudákovi...

tweetynkaa
8. apr 2013

@bettypo uz ho zablokovali a vytvoril(a) si novy nick...

janinah
8. apr 2013

na takých zaberie jediná vec-absolútne ignorovať

doliva
autor
8. apr 2013

@tweetynkaa ale ako sa vraví čo praješ druhému čakaj na sebe...

nalla
8. apr 2013

🙂 a keby ste vedeli koľko úchylákov sa tu denne premelie bez toho, aby ste vedeli, že sú tu... a koľko žien si tu dá fotky svojich obnažených detí, dievčatiek načančaných v pekných pózach a pod.

tweetynkaa
8. apr 2013

@janinah uplny suhlas ;)

bettypo
8. apr 2013

@tweetynkaa to je ten palo661 😕

tweetynkaa
8. apr 2013

@nalla tak vies..forum, kde je 95% zien a tisice fotiek deticiek..to je pre nich raj...

janinah
8. apr 2013

@nalla súhlasím,nemám na nete jedinkú fotku

tweetynkaa
8. apr 2013

@bettypo mam taky dojem...mal aj nejaku inu diskusiu,kde sa spraval rovnako...takze neverim,ze by to bola nahoda...

janinah
8. apr 2013

ďalší príspevok vypotil IGNORUJTE 😉

doliva
autor
8. apr 2013

to je chudák...

nalla
8. apr 2013

@janinah len absolútne hlúpa žena, si dá na verejné fórum fotky svojich detí.
Fotky, ktoré si môže kde-kto posťahovať a použiť ich na účely aké sa mu len zažiada..

Sa mi až žalúdok prevracia, keď si predstavím, na čo všetko sa také fotky detí môžu zneužiť a to verte, že sa aj zneužívajú.

Raz sa tie deti isto svojim matkám poďakujú.

Ja keď som bola malá, tak som sa hanbila kamarátkam ukázať fotky (pochopiteľne nie digitálne) kde som bola odfotená s holým zadočkom. Neviem si predstaviť, že by to moja mama v tej dobe niekde verejne odprezentovala. Asi by som sa s ňou doteraz nebavila.

nanulik
8. apr 2013

ten človek nie je normálny ale aj niektoré mamičky si robia samé zle. niekedy sa mi až rozum pozastavuje čo tu dávaju aké fotky ...

asfodelka
8. apr 2013

@doliva on sam je potrat 🙂 nic si z neho nerob, pred 11 rokmi potratil kdesi rozum v cudzej posteli a teraz zo seba robi mucenika..

doliva
autor
8. apr 2013

@asfodelka tak presne 😀 aj ked nesmejem sa s dusevne chorych ludi ale z neho mi neda sa nesmiat 😀

estrella5
8. apr 2013

ten človek robí problémy aj na iných stránkach/fórach... z neho si skutočne nič nerobte a možno by bolo fajn na to upozorniť aj admina 😉

asfodelka
8. apr 2013

@doliva ked som tak citala tie jeho temy a sebalutost atd. strasne mi to pripomenulo citat z mojej oblubenej knihy :
"predstavte si dvoch ludi, co drzia na lasach chytenu pumu. ak by sa jeden k druhemu priblizili , puma zautoci,lebo napatie lasa povoli, a iba vtedy,ak obaja tahaju rovnako mocne , je puma rovnako zvdialena od oboch. ten kto cita, aj ten kto pise, sa preto tak tazko stretavaju,lebo medzi nimi je spolocna myslienka sputana povrazmi napnutymi opacnym smerom. ak sa teraz spytame pumy co si mysli o tej dvojici, mohla by nam povedat, ze ti, co su na zozratie, drzia na povraze toho, koho nemozu zozrat..."
asi preto my nechapeme jeho stranu povrazu lebo sa na to cele pozerame z inej perspektivy. ale myslim ze na jeho strane povrazu je hrozna tma 🙂

11nika11
8. apr 2013

@doliva takeho blbca si ani nevsimaj a uzivaj si tehotenstvo 🙂drzim palce

adriana89
8. apr 2013

@doliva to Je Ten Ako Pisal Ze Stratil Tu 13 Rocnu Ze Jej Klamal Ze Ma Len 15 Rokov A Pritom Ma 35 Dneska Som To Citala 🙂 🙂 Akoze Ubohe Co Ti Napisal....nahlas Ho A Hotovo...

doliva
autor
8. apr 2013

@adriana89 tak to riadny uchylak toto...uz som ho nahlasila sak ako nebude znepriemnovat zivot inym nech si nemysli

mimka11111
9. apr 2013

@doliva vytvorí si xy nových nickov, ako tu už bolo písané...nereagovať na neho a neprispievať na jeho témy...a už vôbec nemysli na to,čo ti napísal...človek,ktorý slastne okomentuje únos a smrť malého dievčatka v zmxsle " ako dobre by sa to s ňou mohlo roztočiť ", nie je človek

martinkatinka
9. apr 2013

@doliva držte sa, aj ty aj bábo... toto vobec neber vážne, nahlas ho a basta.... hlavne zdravíčko prajeme! 😉

doliva
autor
9. apr 2013

@mimka11111 toto vážne napísal? Fuj uchylák akýsi a také hnusoby si behajú po svete..A tak že sme my ženy veľmi napútané na svoje deti človek si pozrie noviny a musí byť znechutení....

doliva
autor
9. apr 2013

@martinkatinka dakujem pekne ani ho neriesim lebo to je človek čo nemá v hlave rozum...

danu
11. apr 2013

Diskusu zamykam, ak mate nejake problemy s uzivatelmi obratte sa na adminov.

Asmira team