Je medzi namy nieaký uchylák nickom peter1708 ktorý mi napísal správu:štastný potrat ti prajem....
1.je to hnusné čo napísal
2.bude to nieaký uchyl
3.demencia kvitne v každom veku 😢
@tweetynkaa my sa aj budeme ja si myslím že je to nieaká flustrovaná ženská čo chce niekomu znepríjemniť život a takto púta pozornosť 😉
@doliva a vsetci ostatni z MK ti praju krasny zvysok tehulkovania, bezproblemovy porod, zdravucke babatko a nadherne maminkovanie 🙂
ktovie....a mozno aj nejaky 'chory' pan, ktoremu pozornost zjavne robi dobre ;)
@adelajda2012 Dakujem velmi pekne 😀
@bettypo už som ho nahlásila,frajer na záver 😖 aj taký sú medzi namy by ho schytil môj muž tak mu tu jeho papuľu roztrepe..ale ublíž chudákovi...
@bettypo uz ho zablokovali a vytvoril(a) si novy nick...
na takých zaberie jediná vec-absolútne ignorovať
@tweetynkaa ale ako sa vraví čo praješ druhému čakaj na sebe...
🙂 a keby ste vedeli koľko úchylákov sa tu denne premelie bez toho, aby ste vedeli, že sú tu... a koľko žien si tu dá fotky svojich obnažených detí, dievčatiek načančaných v pekných pózach a pod.
@janinah uplny suhlas ;)
@tweetynkaa to je ten palo661 😕
@nalla tak vies..forum, kde je 95% zien a tisice fotiek deticiek..to je pre nich raj...
@bettypo mam taky dojem...mal aj nejaku inu diskusiu,kde sa spraval rovnako...takze neverim,ze by to bola nahoda...
ďalší príspevok vypotil IGNORUJTE 😉
to je chudák...
@janinah len absolútne hlúpa žena, si dá na verejné fórum fotky svojich detí.
Fotky, ktoré si môže kde-kto posťahovať a použiť ich na účely aké sa mu len zažiada..
Sa mi až žalúdok prevracia, keď si predstavím, na čo všetko sa také fotky detí môžu zneužiť a to verte, že sa aj zneužívajú.
Raz sa tie deti isto svojim matkám poďakujú.
Ja keď som bola malá, tak som sa hanbila kamarátkam ukázať fotky (pochopiteľne nie digitálne) kde som bola odfotená s holým zadočkom. Neviem si predstaviť, že by to moja mama v tej dobe niekde verejne odprezentovala. Asi by som sa s ňou doteraz nebavila.
ten človek nie je normálny ale aj niektoré mamičky si robia samé zle. niekedy sa mi až rozum pozastavuje čo tu dávaju aké fotky ...
ten človek robí problémy aj na iných stránkach/fórach... z neho si skutočne nič nerobte a možno by bolo fajn na to upozorniť aj admina 😉
@doliva ked som tak citala tie jeho temy a sebalutost atd. strasne mi to pripomenulo citat z mojej oblubenej knihy :
"predstavte si dvoch ludi, co drzia na lasach chytenu pumu. ak by sa jeden k druhemu priblizili , puma zautoci,lebo napatie lasa povoli, a iba vtedy,ak obaja tahaju rovnako mocne , je puma rovnako zvdialena od oboch. ten kto cita, aj ten kto pise, sa preto tak tazko stretavaju,lebo medzi nimi je spolocna myslienka sputana povrazmi napnutymi opacnym smerom. ak sa teraz spytame pumy co si mysli o tej dvojici, mohla by nam povedat, ze ti, co su na zozratie, drzia na povraze toho, koho nemozu zozrat..."
asi preto my nechapeme jeho stranu povrazu lebo sa na to cele pozerame z inej perspektivy. ale myslim ze na jeho strane povrazu je hrozna tma 🙂
@doliva vytvorí si xy nových nickov, ako tu už bolo písané...nereagovať na neho a neprispievať na jeho témy...a už vôbec nemysli na to,čo ti napísal...človek,ktorý slastne okomentuje únos a smrť malého dievčatka v zmxsle " ako dobre by sa to s ňou mohlo roztočiť ", nie je človek
@doliva držte sa, aj ty aj bábo... toto vobec neber vážne, nahlas ho a basta.... hlavne zdravíčko prajeme! 😉
@mimka11111 toto vážne napísal? Fuj uchylák akýsi a také hnusoby si behajú po svete..A tak že sme my ženy veľmi napútané na svoje deti človek si pozrie noviny a musí byť znechutení....
@martinkatinka dakujem pekne ani ho neriesim lebo to je človek čo nemá v hlave rozum...
Diskusu zamykam, ak mate nejake problemy s uzivatelmi obratte sa na adminov.
Asmira team
@doliva dnes tu zneprijemnuje den viacerym...riesil tu aj nejake diskusie...len si ho neber nijako k srdcu...a aj s babatkom sa drzte ;)