Ahojte, viem že už svoje peniaze nedostanem späť ale chcem varovať ostatné. Alebo sa možno spojiť ak je nás viac. Vlastne mám už iba číslo účtu na dotyčnú SK07 7500 0000 0040 2764 6918. Ide o, 35€ nie je to veľká suma ale veľmi ma to štve,mala tam viac vecí takže bude v tom pokračovať. Dá sa zistiť totožnosť podľa čísla účtu?Dnes ma zablokovala aj vo FB úcte si stiahla foto. Vidím že marketplace je raj pre podvodnikov, ktorý si zakladajú nové účty.
@veronikaszabova presne Miroslava Miroslavova mala nick :((((
@veronikaszabova presne to je ta osoba :((skúsim sa spojiť s niekým z nich ďakujem 🙏
Hm, tak kupovať fejky od niekoho na fb kto si tam ani nedá svoje ozajstné meno.. Čo si čakala? Je to raj pre podvodníkov, ale len vďaka vám všetkým, ktoré im na to skočíte.
Nabudúce radšej 2x mysli a potom nebudeš plakať.
@veronikaszabova aha idem skúsiť, ďakujem 🙂
@dopolbokaodrata no ale ozajstne meno a foto si dá na Fb len blbec. Cez kataster portál si vie hocikto do dvoch minut najst tvoju adresu, či datum narodenia.
@dopolbokaodrata no práveže ja som nechcela kúpiť žiaden prvoplanový fejk ako vidím teraz čo ma CK mikiny v ponuke. Chcela som malú koženú tašku.. A to je už jedno teraz.
@viktoriad daj jej cislo uctu do vsetky bazarovych skupin na FB
@pavucikvet oki
@viktoriad Ja tiež predávam aj cez Marketplace na FB, ale
- mam tam svoje vlastné meno.
- mam recenzie na fb stránke Dakanur, ktoré si zákazníci môžu vždy pozrieť.
Lepšie je teda objednávať vždy od recenzovanych predajcov (recenzie od reálnych ľudí s menom, popisom co kupovali a aké mali skúsenosti). Vyhnete sa podvodníkom. ☺️
Neskutočné.. Takže už budú o tom asi vedieť na polícii
Treba sa spojit s istatnymi