Ahojte, dnes ma kontaktovala pani USA, ktora mi za tovar v bazare tu na MK ponukala vyssiu cenu ako som pytala a chcela ju zaslat urgentne dcere do Juznej Afriky. Ide o podvodnicku!!!! Neposielajte jej ani c.uctu, ani tovar!
@majulienk hodila som to aj na socialnu siet 🙂 🙂
@majuskacechova super! Snad sa to ludia dozvedia. Mrzelo by ma keby niektora maminka prisla aj o tovar aj o peniazky. ☹ ocividne ju zaujumaju drahsie kociky - cca okolo 300-400 eur, co nie je maly peniaz....
Aj mne vcera pisala za kocik ale hned mi bolo jasne, ze podvod.
ahojte, chcela by som poprosit o radu, predpokladam, ze som sa stala obetou podvodu na bazosi, kupila som si bundu a mikinu, spolu 40 Eur, platba cez ucet, poslala mi to obycajne, ...vraj...stale to neprislo ani po 2 tyzdnoch. Vraj musime cakat, ci sa nevrati balicek k nej, potom mi to obratom posle, neverim vsak tomu, pretoze dnes som nasla tu mikinu aj tu na konikovi s tymi istymi fotkami,ale vyssou cenou. ...Zachovala som sa naivne, lebo tiez mi kupujuce uhradzaju hlavne cez ucet a problem nie je,,,,,,,,vie mi prosim niekto poradit?dakujem pekne
Ahojte! Nevjem co mam mislet o jednej predajucej ne hlasisa mi uz nekolko dni, a peniaze na ucet som jej poslala uz 3 tyzni tomu ☹ co mam robit ☹ Mislila som ze na modrom koniku to je bezopasne ☹
Je to Baby e-moda
@majulienk dakujem za upozornenie. taketo spravy treba sirit co najskor dalej aby bolo co najmenej oklamanych ludi 😉 😉