dobry den , chcel by som upozornit vsetkych ktory nakupuju a predavaju na tejto stranke na jednu osobu , vola sa MIROSLAVA PACHNIKOVA , adresa je JABLONOVA 1354-202, ZVOLEN , 96001, tato osoba si chcela odomna kupit detsku skladaciu postielku , slubovala mi ze uz peniaze poslala na ucet a neposlala nic, prebrala tovar a uz ani nekomunikuje , dajte si pozor na takych ludi, na modrom koniku vystupuje pod menom princes218. dakujem,
dobry den vazene mamicky, dna 11.7 2012 som kupila od mamicky ktora vystupuje pod menom HOSTAKOVAM teplakovu supravu , na inzerate ma napisane ze suprava je v super stave a ze nie je potrhana , ked mi tovar dosiel tak som zbadala ze na kolienkach su male dierky ktore bolo dost vidno, povedala ze mi tovar nezoberie naspat a ani ze mi nevrati peniaze, jej presna adresa je MARIA HOSTAKOVA CINTORINSKA 682-35 ZILINA -TRNOVE 01001. PROSIM VAS DAVAJTE SI POZOR NA TAKETO OBCHODY A NA TAKETO PREDAVAJUCE, DAKUJEM 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@erikkk002 preco si jej tovar odovzdal bez zaplatenia?