PROSIM DAJTE SI POZOR NA KUPUJUCU.................................... vejjuska@azet.sk.............................. NEPLATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
@sisipb ahoj, kde zmizla tvoja téma ohľadom tejto klamárky? ja som tam písala predvčerom, ale neodpovedala si a teraz už mi túto tému vôbec nenašlo, iba toto, odpíš mi pls
Ahoj poslala som ti spravu, ze asi admin i premenovali tuto temu ja som s tym nerobila nic, ved vcera som sem pisala aby ako postupovat pri hromadnom trestnom oýznameni, a ze co vsetko budem od vas oklamanych potrebovat ze aby ste mi to poslali do sprav a tiez to tu nevidim..
Ahojte, som tiež jedna z oklamaných touto podvodníčkou. Prosím, kontaktujte ma! Chcem podať trestné oznámenie.
aj ja prosim o pomoc
i ja by som poprosila o kontaktovanie .. mna tiez oklamala sice o malu sumu ale pokial to pomoze rada sa kvám pridam.. mam urcite aj doklad o zaslani aj vsetko potrebne ozvite sa mi 🙂
Dobry den, aj kamosku oklamala, kamoska prisla o tridsat eur.Mozem sa spytat na aku adresu si dala zaslat tovar od Vas? Kamoske udala adresu Martina Slovakova, P.Biskupice. Mali by sme to asi riesit kedze ako to vyzera je nas tu viac ktorych obrala o peniaze.