Pozor na kúpu cez bazár

27. sep 2022

Ženy prosím vás dávajte si poriadne pozor na to čo kupujete a prezrite si poriadne obsah veci ktorú ste dostali.
Pred nedávnom som kúpila tu s modrého koníka detské obliečky MODRÉ S MACÍKAMI a MANTINEL a boli celé dobodkované od ploštíc!!!! Na šnúrkach ktoré sa viažu o tyč postieľky bola ploštica s vajíčkami.
Našťastie som si to všimla hneď a všetko som zničila.
Pani zlatá ak si sa našla v tomto príspevku radšej už nič nepredávaj.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deti95060810
27. sep 2022

však napíš nick nech sa hanbí...
že poniektorých hanba nefackuje... ja všetko operiem, pekne poskladám a to dávam len na charitu...

solange7
27. sep 2022

Risk nakupu cez bazar. Ludia dnes predaju aj svoje spinave trenky pre vidinu zisku. Hnus fakt.

moonlight1210
27. sep 2022

@deti95060810 ved toto. Este aj to, co davam do zbernych kontajnerov je oprate, ozehlene a zabalene a zalepene tak, aby sa k tomu voda a spina nedostala a neznicila to zbytocne.

Ako to potom u nich doma vyzera?

autor
27. sep 2022

@deti95060810 nechcem nikomu robiť zle ani hanbu preto nick nenapíšem.
solange7 riziko nákupu je aj cez normálny eshop nový tovar.
Ale tak keď viem že je to v takom stave tak to asi nikomu posielať nebudem. A nieže je si toho isto vedomá a aj tak pošle taký zasratý tovar ?
Buď je to žena ktorá nemá rozum,alebo jej je jedno že mohla zamoriť tými sviňami ďalšiu domácnosť okrem tej svojej.
Každopádne je to hnusné s jej strany !!!

greta2017
27. sep 2022

@autor co ti praaaasi? To akoze naozaj so tam toto nasla?🤮 pre boha ziveho.
Ja by som ju oznacila aby si nikto od nej nic nekupil. Nie preto aby som jej uskodila ale aby ona neuskodila svojou spinou ine domacnosti a ludi. Takych plostic sa zbavovat akoze halo? Ved to je az na hranici nemoznosti😡

akbara77
27. sep 2022

Ak je to pravda co pises, prečo nenapíšeš jej nick??Prečo?

asfodelka
27. sep 2022

Na toto presne sluzia hodnotenia predavajucich. Teraz klikni na jej hodnotenia a napis jej do hodnoteni to co si napisala tu a mas vybavene - tato diskusia nikomu nepomoze. Ale Tvoje hodnotenie u konkretnej osoby odradi kazdeho kupcu. Zamysli sa, ak by jej ta pred Tebou napisala hodnotenie o plosticiach kupila by si u nej nieco?

kittykat22
27. sep 2022

Mala si to pekne nafotit a poslat predavajucej a napisat na bazar konika. Toto predavat je nebezpecne pre zdravie. Pisat ako si ludia maju davat pozor je nezmysel. Ja predavam drahe a krasne veci nikdy by som nepredala nic poskodene a uz vobec nie s havedou. Nemozes hadzat ludi z bazaru do jedneho vreca. Napis hodnotenie, kontaktuj konika.

ann092
27. sep 2022

Ty voleee tak to je sila 😳 no každopádne to napíš do jej hodnotenia toto, aby si dali druhé matky pozor…

spadnutaslivka
27. sep 2022

@kittykat22 ja by som tiež nič nefotila, len by som rýchlo vyhodila a pokakaná zháňala deratizéra, aby omylom neostali nejaké stopy po neželaných návštevníkoch... Zbaviť sa ich potom je priam heroický výkon ☹

danieladeley
27. sep 2022

Tak toto je iny humus. Zverejnila by som nick okamzite.

autor
27. sep 2022

@asfodelka diskusia nie,nikomu nepomôže to máš pravdu. LEN SOM CHCELA UPOZORNIŤ ŽE SA DEJÚ AJ TAKÉTO VECI. A NECH SI RADČŠEJ KAŽDÁ PREKONTROLUJE OBSAH BALÍKA.
Ja tiež predávam veci po svojích deťoch,však na to slúži bazár,koník a podobne. Ale sú čisté,opraté a voňajú a čo je najdôležitejšie sú bez nejakej hávede.

kitycat
27. sep 2022

Uprimne, je toto len taky vykrik do tmy...

Ty anonymbe, predavajucu neoznacis, hodbotenie jej nedas, fotky sem nedas... Iba spalis dokazy... Takze si nic nedosiahla... Iba si si tu niekoho mozno pobavila..

minutka
27. sep 2022

Verim ze predajkyna dostala aj patricne hodnotenie. Lebo inak je diskusia bezpredmetna. Ze sa deju v zivote aj zle ci humusacke veci vieme

haanovajana
27. sep 2022

No určite by som jej napísala.