Prosim Vas baby, tolko nahych deti tu je!!!!!! Nechcem tu vyvolavat nic negativne, ale davajte si pozor, tolko uchylov co je po nete, aby sa vam nestalo, ze sa bude nejaky odbavovat na vasom dietati
@yollanda preto sem ziadne fotky nedavam a ani nebudem
@alaguema Vieš, len som chcela poukázať na fakt, že úchyláci vôbec nie sú odkázaný na net. Koľko fotiek si môžu zaobstarať na tom kúpalisku napr? Vieš, že vonku behajú úchyláci, ktorých vzrušuje len obyčajný pohľad na ženské nohy v punčochách? Osobne som od jedného dostala ponuku, že mi zacvaká, keď si sadnem na vlakovej stanici na lavičku a on sa bude len pozerať na moje nohy. je bláhové si myslieť, že ak nepridám fotku dieťaťa na net, tak ho ochránim. Ani len netušíme, koľko podivínov nás denno denne môže sledovať a užívať si. Preto som písala, že všetko, i ten strach, treba s rozumom. Pridávať foto nahých detí je i tu zakázané a dieťa v tričku, gaťkách-plavkách uvidí, i odfotí si kto chce, kde chce.
@abbey1 to nie je strach, ale minimalizovanie rizika. To, že existuje možnosť, aby si ma niekto tajne odfotil neznamená, že mu rovno dám moje fotky do rúk, veď aj tak si ma odfotí...to je taký prístup v duchu, čo už...iné nám neostáva. Neviem vlastne aký je dôvod na vešanie súkromných fotiek hore dole po nete, na čo je dobré mať fotky napr. tu. Ak tu mám kamošku, pošlem jej alebo sprístupním, čo chcem a aby sa pozerali cudzí ľudia, to vôbec nepotrebujem.
neviem čo ťa prinútilo dať sem tento príspevok, ale tiež by som nedavala ani oblečené fotky svojich detí na net, nie že nahé...Som paranoidná?????Nech som, ale žiadny úchyl nebude mať k dispozícii fotku môjho dieťatka...
@abbey1 ale naco by sa nejaky uchyl namahal a fotil a bal sa, ze ho niekto pristihne, ked mu tu mamicky serviruju ich deticky pekne priam pod nos?
kto vie po anglicky, precitajte si http://www.kidspot.com.au/parenting/real-life/i...
a ake komenty jej nechavaju ludia pod fotkami? Ved to je otrasne!!
@warholette jezisi tak ten clanok je uplne ze katastrofa,co to za sialenu zensku ☹
A potom niekto nevie pochopit,se Koptika vzrusuje Gregorova,ked niekoho dokaze vzrusovat male dieta...
@yollanda Niektore to nepochopia nikdy, ked im pod fotku nieco napises este ti vynadaju ze im zavidis ..
@abbey1 ty na kupalisku mas nahe deti? ja nie, na ziadnom verejnom mieste kde mozu byt fotene drnom, z dialky atd. nemam nahe deti.. ale ked dovolis detom behat pri bazene, jazere, plazi nahe, tak samozrejme prilezitosti maju uchylaci, nemusia fotky stahovat. Ved aby sa detom ritka nazaparila, co tam ze sa chren bule sulat pri fotke nie?
a uz vobec nepochopim, ked sem niekto capne fotku ksichtu s deckami pod prihlasovacim menom napr. anickazahradnikova
@tova Prečo tu píšeš o nahých deťoch? už som písala, že tu na Mk sa také foto pridávať nemôžu. Ja nechápem, že niekto napíše A a niekto prečíta B. Ja teda neprehliadam blogy mamičiek, tak mi možno unikli nejaké nahé deti. Ale skúste aj pochopiť, že väčšina tých úchylov vôbec nepotrebuje fotky nahých detí. A či tu si stiahne oblečené dieťatko, alebo si ho obhliada na ulici, či aj odfotí, a netvárme sa, že ho pri tom niekto prichytí, tak v tom rozdiel nie je. Nikde nepíšem, že treba vyvesovať foto nahých detí. Ale autorka kričí: Toľko nahých detí tu je!!!
Keď mi zaspí dieťa, pokukám a možno jej dám zapravdu.
Neviem, či sú tu nejakí naháčikovia, v pozeraní fotografií cudzich osôb nevidím zmysel, a viem, že nie som sama, ktorej fotky neznámych detí nič nehovoria. Čo mamičky sledujú zverejňovaním fotiek svojich ratolestí, či už vyzlečených alebo oblečených, netuším.
@abbey1 ja nechapem ze niekto napise A ( o bazenoch/plazi) a dalsi odpovie (B o fotkach na MK) vies co pises? si to argumentoval tym, ze kto chce nemusi na MK ale deti pofoti aj na verejnosti. Zmysel hovori ze mas na mysli plaz/bazen. Preto ti odpisujem, ze moje deti na plazi ani nikde na verejnosti nikto nahe neodfoti lebo nahe nikdy niesu. A nahych deti tu je xxx. to ze ty blogy nepozeras je jedna vec, urcite sa tu najdu experti ktori obhliadaju len tie blogy.
@tova Ja neviem, čo tebe hovorí zmysel. Ale asi niečo zmätene. Veľmi dobre viem, čo píšem. Len zdôrazňujem, aby si konečne pochopila, že uchyl nepotrebuje praveclen nahé dieťa. Divy s ním môže robiť i dieťa v plavkách, tričku, mamička v sukni, teniskach, plavkách. Pridávať nahé foto nie je Ok. Ale v bezpečí nie si ani oblečená na verejnosti. Dá sa to pochopiť.
Mozes mi hodiť link na nejaké nahé dieťa na Mk? Malá som iné starosti, ako prehliadať blogy.
Lepšie to už vysvetliť neviem, tak sorry, ak opäť pochopíš len to svoje.
@abbey1 mas pravdu ale ja sa cudujem.ze sa tolko fotiek deti vycapujr na net.ja neviem niektore zeny sa potrebuju doslovne chvastat fotkami deti a porovnavat.tato moda je skyo vykrik do tmy..a uz kebyze dam foto tak tiez nie polonaheho decka.dievciny.chlapca...tiez budem selektovat.co dam ale radsej nedam nic.ved moja rodina .znami si ti fotky mozu pozriuet u mna doma na kave.
boze baby prestante s tym.. ved kazda mame vlastny rozum..
sam2, stardust To nemyslíte vážne?! Uchylné sú mamičky, ktoré fotky svojich detí prezentujú na verejných fórach na obdiv? cudzím ľuďom.
@novana vsak a ja som povedala ze je to normalne? Ale tiez mi nepride normalne ak niekto cudzi tu foto stiahne a vycapi ju do diskusie a dotycna osoba ktorej to foto patri o tom nema ani tusenia.... Sorry ale tebe to pride normalne? Chce tu moralizovat a potom urobi toto? Vsak keby tomu malemu zakrila genitalie, tak potom tu moze tuto situaciu riesit. Ale nie takto, takto je to pre mna trosku ehm trapne? Smiesne? Uchylne? Sorry
uchylne je vsimat si primarne genitalie u novorodencov a sirit cudzie fotky nahych deti po internete.
@yollanda A vieš koľko sa ich odbavuje, aj ked ich vidí oblečené na ihrisku, v obchode? Rovnako, ked vidia i teba v ppunčochach a podobne? A čo kúpalisko? Všetko s mierou. Ale tvoja téma je výkrik do tmy.