Zdravím žienky, presťahovala som sa do Bratislavy pred pár mesiacmi a skoro nikoho a nič tu nepoznám 😃
Ako žena na materskej ma teda tak trochu dohnala ,, kamoška" osamelosť, čo nieje až taká ,, tragédia" no cítim že má to ťahá k niečomu takému ako ženské kruhy alebo červený stan ...( To sú zatiaľ jediné názvy čo zatiaľ poznám)
Jednoducho miesta založené na vzájomnej podpore vedomej ženskosti.
Poznáte tu niečo také ??
Alebo ak sa tu nájde nejaká vedomá žienka či mamička ktorá to cíti podobne, kľudne môžme dať kaffe alebo tak 😊🥰
@moncamamca ak to nieje príliš ďaleko teoreticky by som si vedela spraviť aj výlet niekedy😃
Dik za odpoveď
@susily ja sa akosi k tomu nie a nie dopátrať na nete, tak si vravím že možno tu sa niekto nájde kto to osobne pozná 😀
@zdenkamalinovskaya neviem ktorej časti bývaš ale my sme sa presťahovali do dunajskej Luznej ☺️
@moncamamca Ružinov, to nevyzerá až tak ďaleko ☺️☺️
A hľadáš teda nejaké akcie kde sa stretáva viacero zienok alebo len kamku na kávu? 🙂
My sme pri kuchajde ak by si chcela niekedy vybehnúť ;)
ahoj, ja som bola parkrat na zenskych kruhoch u Katky - https://katarinaruna.sk/ skus si to pozriet. Neviem ci teraz robi kurzy osobne, myslim ze viac presla do online kurzov kedze ma tretie babatko. Hlavne na FB ma vzdy take kratke videa na rozlicne temy.
A keby si chcela, aj na kavu mozeme vybehnut a pokecat o tychto veciach, tiez som na materskej 🙂
@lopophora vlastne to je jedno - aj aj ....povedzme že som sem prišla začať úplne nový život a odrezala som takmer všetkych ľudí z minulosti s tým že by som chcela spoznať nových 🙂
A to hlavne ženy 😃 hej chcela by som niekedy vybehnúť haha, a kdeže to je ? A čo to je ? 😃😄
@messalina jeej ďakujem, áno môžme budem rada ☺️ hodcikedy 🙂
@zdenkamalinovskaya nie Ružinov je blízko ☺️
@zdenkamalinovskaya oki, teraz som sice mimo BA, ale buduci tyzden mozem, tak ti napisem spravu ;)
@messalina jasné napíš ☺️☺️ a díky to čo si poslala je asi to čo som hľadala 🙂
@moncamamca jej fajn tak ak by si sa niekedy nudila tak by som ťa zavolala na nejaké to kaffe ? 😃 Ja rada spoznávam nové miesta haha
@zdenkamalinovskaya no ja som tehotná v marci rodím ledva chodím koli problémom ale zatiaľ niekde blízko by sme mohli ale kávu si nedám 🙈
@moncamamca ahaa tak to prajem veľa šťastia 🥰😊
Dobre tak keby náhodou kľudne napíš ☺️
Ak hľadáš kamošku na pokec hlásim sa 😀
@zdenkamalinovskaya ďakujem urco sa ozvem ☺️
@13riska13 jasné haha hľadám si kamošky 😃😃
@zdenkamalinovskaya hlásim sa som s malou na rodičaku takže budem rada keď sem tam pokefam 😀
@zdenkamalinovskaya ahoj, aj Tami robí také ženské kruhy, kukni tu 😉 https://m.facebook.com/cestasTami/
@lucka_lullu jej díky moc, ja som nič konkrétne nevedela nájsť už sa môžem ísť inšpirovať realizovať 😄😄🥰
@13riska13 máš spraaaavu 😃
@zdenkamalinovskaya škoda ja som sa z ba presťahovala kúsok vedľa od ba ☺️ Inak by som rada vybehla