Rodina, nenávidia vás, opovrhujú s vami, za chrbtom vas veľmi ohovárajú, smejú sa aka hlupa krava rok pretvarky, dlho som to nevedela iba cítila , nadávajú na vás, do očí..ako ze to ja tak sa s kazdým rozprávam, neber si to tak, ale aj za chrbtom a to tak aby ste to počuli a zároveň, akože to vravia druhému, nič neni pre nich sväté, ani deti, vymyslené hádky len aby mohli zvýšiť hlas, pred detmi najvulgárnejšie nadávky, alebo sexualne témy..samozrejme vulgárny slovník. Na druhého z rodiny..,ze takých treba zastreliť, pritom neni dovod.
Lutujem vsetku mladost s nimi prezitú, navádzali ma na veci, len aby sa zasmiali a ponizili, vysmievali sa, ze budem bezdomovec, ze nikdy nebudem mat to co oni a potom obrat, milota. A ja som bola pre nich ko.kotka, bezne pi.a, a vsetky nadavky, krava sprostá, ku.va, ale potom zas obrat a vsetko pre teba spravím/e, milota, ostan tu, nechod prec, a ze nadavky su normalne, ze si to tak nemam brať. Sesternice. Jedna z nich 20 rokov pestuje marihuanu a predáva ju, dokonca aj jej matka co bola policajtka, je na dochodku ju podporuje a berie za to peniaze ked ona predá.
Nestretavaj sa s ludmi, co sa k tebe skaredo spravaju.
Ja takych ludi poznam fakt minimum, mozno dokopy do 5 kusov za dospelacky zivot. V kazdom cloveku hladam to dobre a hlavne do hlbsich vztahov sa nepustat s niekym, kde vnutorne necitim doveru a pokoj.
Ako povedal jeden pan spisovate: Ludia nie su zli, su iba nestastni
Samozrejme ze poznam, je ich plny parlament napríklad. Ludia su horsi ako zvery, 99 percent je takych a zapreda aj vlastnu matku...
V poslednej dobe akoby sa s nimi vrece roztrhlo 😁