Poznáte zákerných ľudí?

14. aug 2022

Rodina, nenávidia vás, opovrhujú s vami, za chrbtom vas veľmi ohovárajú, smejú sa aka hlupa krava rok pretvarky, dlho som to nevedela iba cítila , nadávajú na vás, do očí..ako ze to ja tak sa s kazdým rozprávam, neber si to tak, ale aj za chrbtom a to tak aby ste to počuli a zároveň, akože to vravia druhému, nič neni pre nich sväté, ani deti, vymyslené hádky len aby mohli zvýšiť hlas, pred detmi najvulgárnejšie nadávky, alebo sexualne témy..samozrejme vulgárny slovník. Na druhého z rodiny..,ze takých treba zastreliť, pritom neni dovod.
Lutujem vsetku mladost s nimi prezitú, navádzali ma na veci, len aby sa zasmiali a ponizili, vysmievali sa, ze budem bezdomovec, ze nikdy nebudem mat to co oni a potom obrat, milota. A ja som bola pre nich ko.kotka, bezne pi.a, a vsetky nadavky, krava sprostá, ku.va, ale potom zas obrat a vsetko pre teba spravím/e, milota, ostan tu, nechod prec, a ze nadavky su normalne, ze si to tak nemam brať. Sesternice. Jedna z nich 20 rokov pestuje marihuanu a predáva ju, dokonca aj jej matka co bola policajtka, je na dochodku ju podporuje a berie za to peniaze ked ona predá.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
14. aug 2022

Nestretavaj sa s ludmi, co sa k tebe skaredo spravaju.

Ja takych ludi poznam fakt minimum, mozno dokopy do 5 kusov za dospelacky zivot. V kazdom cloveku hladam to dobre a hlavne do hlbsich vztahov sa nepustat s niekym, kde vnutorne necitim doveru a pokoj.

Ako povedal jeden pan spisovate: Ludia nie su zli, su iba nestastni

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barborachors
14. aug 2022

Samozrejme ze poznam, je ich plny parlament napríklad. Ludia su horsi ako zvery, 99 percent je takych a zapreda aj vlastnu matku...

danyelia
14. aug 2022

V poslednej dobe akoby sa s nimi vrece roztrhlo 😁