Poznáte vo svojom okolí rodinku, ktorá je sociálny prípad?

monika4991
5. dec 2017

Zaujimalo by ma či reálne poznáte nejakú rodinku ktorej sa žije veľmi zle, ale nezaslúži si to... Napr, že si nemôžu dovoliť ani darčeky deťom na Vianoce, oblečenie atď, ale sú to dobrí ľudia. Mám kopu oblečenia po mne, ktorú by som rada darovala niekomu kto to naozaj ocení a nie do kontajnerov (na to určených ) ktoré bohvie kde nakoniec skončia. Prípadne nejaké body pre malého chlapčeka a nejaké drobnosti ...
Ďakujem za vaše odpovede.

zutera
5. dec 2017

Ahoj, zájdi na uřad práce socialních věcí a rodiny a tam se zeptej kurátorky.Já jsem ted minulý týden pomohla na zimu oblect jednu holčinu co rodiče fakt nemají ani na základní potraviny.Dali jsme ji bundu, mikiny,dvoje nohavice a koupili ji balíček na Mikuláše.Kuratorka nám přesně popsala situáciu v rodině, takže vim že se moje pomoct dostala těm čo ju opravdu potřebují

deti95060810
5. dec 2017

charita je v každom meste...

monika4991
autor
5. dec 2017

@deti95060810 bývam na dedine a popravde nemám s tým nejaké skúsenosti ze ako kde a za kym ísť..

katharines
12. dec 2017

@monika4991 ahojko, ja poznam. Akurat vcera napisala maminka, ze nemaju uz ani co jest a o chvilu nebudu mat kde byvat. Je na rizikovom

monika4991
autor
12. dec 2017

@katharines mozes mi do internej posty napisat nieco blizsie?

katharines
12. dec 2017

@monika4991 a prisla ti 1. Sprava? Ak ano, napisem blizsie o co ide

monika4991
autor
12. dec 2017

@katharines odpisala som

anikajezikova
17. dec 2019

@katharines dobrý deň, mohli by ste mi napísať viac, chcela by som darovať oblečenie, nepoužitu drogeriu a deky 🙂

katharines
17. dec 2019

@anikajezikova zena, o ktorej som pisala sa mi uz neozvala. No kozmetiku a deky velmi ocenia v dePaul, Bratislava ❤

anikajezikova
17. dec 2019

@katharines už som tam volala ale zrovna oblečenia a dek majú veľa 🙂 jedine kozmetiku

katharines
17. dec 2019

@anikajezikova tak este sa da pomoct, alebo opytat zachranmezivoty

https://www.zachranmezivoty.sk

Alebo obdobne.
Velka vdaka za pomoc 🙂