Poznáte vešticu alebo jasnovidku z okolia Levíc?

sirema
17. sep 2017

Ahojte, chcela by som si dat vyvestit, som teraz na zivotnej krizovatke a ked uz ozaj neviem, od koho si dat poradit, tak by som chcela niekoho, kto mozno vidi aj tam, kam my ostatni nie 🙂 ale samozrejme chcela by som ist k niekomu, kto ten dar realne ma a nejde mu len o biznis a rychlo zarobene peniazky..poznate vobec niekoho takeho??

eliskaevicka
17. sep 2017

V nových zámkoch . Ale neviem sko sa vola a nemám ani číslo . Mne vestila a vyvestila správne ☺️🙂

anieli_1
17. sep 2017

@sirema ahoj priamo v Leviciach je jedna ...Zajtra ti môžem zohnať číslo...Je veľmi vážne dobrá..Moja mama k nej chodí roky a ja som tiež bola u nej....

sirema
autor
18. sep 2017

@anieli_1 joj super, budem vdacna 🙂

anieli_1
18. sep 2017

@sirema 0903 318 021 brala 25€ ale vážne to stojí za to ešte len zbierala karty a už mi rozprávala.... Vseeetko trafila

anieli_1
18. sep 2017

@sirema a daj potom vedieť či si bola spokojná 😉

sirema
autor
18. sep 2017

@anieli_1 neuveris, ja som sa k nej vcera objednala, dnes k nej idem 😀

denca12345
18. sep 2017

ak bude fajn aj ja by som isla, dakujem

anieli_1
18. sep 2017

@sirema uuu to fakt? Daj vedieť vážne ja mám len dobré skúsenosti....

sirema
autor
18. sep 2017

@anieli_1 no dobre bolo, v podstate ma potesila 🙂

anieli_1
18. sep 2017

@sirema super a teda sadlo všetko?

sirema
autor
18. sep 2017

@anieli_1 viac menej ano, ale ja som skor zvedava, ci vyjde ta buducnost tak ako mi ju ona nacrtla, to ma tak definitivne presvedci, ze je fakt dobra 🙂

oli18
18. sep 2017

@sirema Radšej kúp svojmu dieťaťu banány, alebo čižmičky na zimu, než dávaš peniaze nejakej šikovnici, ktorá ťaží z tvojej hlúposti a naivity ☹

sirema
autor
18. sep 2017

@oli18 dakujem za nazor, som dospela, takze viem, za co davam peniaze - a urcite by som dieta nikdy neukratila na ukor nejakych vystrelkov, to sa neboj 🙂