ahojte maminy- terajšie aj budúce. my máme síce ešte do septembra času dosť, ale snažím sa už teraz pripraviť si knižky a tak.
hrozne dávno bola v nejakej ženskej relácii v telke jedna fitneska, ktorá sa po pôrode chcela dostať do formy, aby mohla ísť na nejakú tú ich súťaž. napísala knihu o cvičení s bábätkom ako závažím. veľmi sa mi to už vtedy zapáčilo, lebo je to super podľa mňa jednak, že mamka cvičí, ale bábo s ňou má navyše úžasný kontakt...a ako bábo dorastá, postupne sa vám zvyšuje závažie na posiľňovanie. mala som prednedávnom vyskočenú platničku, tak musím po pôrode začať cvičiť systematicky, pravidelne a opatrne.
poraďte prosím meno autorky alebo knihy, ak vám to niečo hovorí. ja, môj drobec a môj chrbát vám budeme nesmierne vďační...google moc nepomáha totiž. 🙂
ďakujem=) i keď neviem, či dôverujem tomu smiešnemu pánovi=) neviem prečo som si vsugerovala, že tá fitneska bude mať naštudované aj čosi z fyzioterapie=) ale ďakujem za pomoc a ochotu=)
@mamkaborka knihu som nenašla, ale zato mi google našiel "video" 😀 http://www.mojevideo.sk/video/2989/cvicenie_s_d...