Poznáte osoby, ktoré boli v detstve pomalšie a v dospelosti vynikali?

4. sep 2023

ahojte prosim stretli ste sa alebo poznate take pripady ludi ze ked boli deti boli pomalsie, tazsie sa ucili, boli pozadu oproti rovesnikom ale v dospelosti naopak vynikali alebo to aspon vsetko dobehli?..

autor
4. sep 2023

alebo to proste neskor dotiahli daleko?..neviem ci sa spravne vyjadrujem

deti95060810
4. sep 2023

viem čo myslíš, ale nepoznám.
skôr poznám že bol beťár, darebák , menej sa učil preto aj troška horšie známky, ale vŠ ľavou zadnou...

danieli
4. sep 2023

Syn zacal rozpravat v 4 a pol roku, dnes nastupil na 8-rocne gymnazium, ide mu matika, ale motoricky nezaostaval

kacena4
4. sep 2023

syn ma dysporuchy, sem tam mal 4ky, zmaturoval a dnes studuje MATFYS.

letfenixa
4. sep 2023

Mám takeho bývalého žiaka.

hladamematku
4. sep 2023

ano ja

marianarem
4. sep 2023

Moj manzel bol ako dieta slaby ziak, aj diktaty slabe, aj matematika, maval aj 4ky. Spomaleny, taky trochu mimo a hovorili mu, ze bude rad, ak sa dostane na ucnovku. Nakoniec ma vystudovanu chemiu, potom este tri roky matfyzu, doktorat z matematiky a je povolanim VS ucitel a matematik.

andrejka1974
4. sep 2023

Ja mám syna čo má dmo telesný postih z toho následok všetky dysky a vyštudoval vysokú školu a je teraz úplne samostatný

zuzinka888
4. sep 2023

Dnes som pocuvala jeden rozhovor s psychologom o chybach rodicov voci "uceniu". Ak je dieta vyborne v tenise a slabe v matike- mas mu zaplatit trenera tenisu a nie ucitela matiky. Je chybou ak rodicia zakazu tenis aby sa dieta polepsilo v matike.( berte to ako priklad) mas podporovat to co je dietatu od prirody prirodene a nadane a nie tlacit ho na nieco na co nema bunky. To je len plnenie sna a tuzob rodica cez dieta. Hladaj v com je dieta vynimocne a v tom ho podporuj. Memozu byt vsetky deti lekarmi ci pravnikmi a manazeri. Mozu sa zivit aj svojimi konickami, umenim, ci inak.

doriiis
4. sep 2023

Poznám a nie jedného
Na ZŠ trojkar od hora po spodok,prebíjal sa celou školou.Dnes je z neho najvyhľadávanejší bankový poradca
Ďalej dievča,celú školu úplne duté na jazyky....dnes je z nej letuška v Dubaji.A kopec ďalších....

sense
4. sep 2023

Kedysi som. Robila aupair v rodine kde chlapcovi v 4 rokoch nikto nerozumel lebo to bola hatlanina, nerád chodil ešte v 4 rokoch sedával v kočíku mladšej sestry dokonca aj na ihrisku, úplný nezáujem sa hýbať, keď sa človek niekam. Ponáhľal ho. Radšej obul a obliekol.... Dnes po rokoch je z neho úspešný mladý. Muž,ktorý sa venuje matematike a informatike. Hráva závodné Tennis, výprava plynule 4 jazykmi.

zuzanka.zuzu
4. sep 2023

takmer všetci vrcholoví športovci sú sprostí... sagan a vlhová nevedia povedať 1 súvislú vetu, cibulková je totálne dutá, hokejisti sú totálne sprostí, taký žigo pálffy sa naučil počítať až keď začal zarábať peniaze, on nemá skončenú ani učňovku (kdesi som čítala, že už si výučný list kúpil, ale to už mal po 30tke a zarobené milióny dolárov). ALE všetci toho majú veľa pocestovaného a obraz o svete na základe zážitkov, čiže je úplne jedno či je decko hlúpe, závisí či je ešte nejako šikovné v čom vynikne.

liz_lemon
4. sep 2023

mala som spoluziacku na ZS, zle sa ucila, 4 na vysvedceni, a teraz zije v DE, urobila si tam skolu, nezije si zle

marianarem
4. sep 2023

@doriiis Aj ja som mala takeho spoluziaka na zakladke, ten ledva preliezal, bol najhorsi v triede. Ja som v detstve chcela byt ucitelka, ale po tom, co mi raz ucitelka dala za ulohu ho doucovat, som tuto kariernu drahu na dlhe roky zavrhla. Dnes je z neho tiez financny poradca, uspesny muz a fesak. Myslim si, ze unho bola problemom rodinna situacia. Otec mu tragicky zahynul a mama vyzerala, ze ma problem sama so sebou, domacnost bola velmi zanedbana a chlapec tiez. No ale nastastie sa z toho chalan dostal.

guudy
5. sep 2023

@kacena4 MATFYZ, nie MATFYS

monkabohdalova
5. sep 2023

pri mojom bratovi sme si mysleli že skončí v pomocnej škole :D :D učenie na prvom stupni bola tragédia, diktáty uplne červené more, niečo sa naučiť trvalo mu to večnosť :D no a tento rok dokončil vysokoškolské štúdium na STU v BA náročný odbor a bol medzi najlepšími a už aj nastúpil zdá sa na veľmi dobrú pozíciu v uznávanej firme 🙂