Poznáte niekoho kto je natoľko senzitívny, že hio navštevujú mŕtvy? ČsSká herečka Květa Fialová tieto skúsenosti má. Aj moju starku navštevovali, žiadali modlitby!
nemysli si nic zle proste take veci s adeju a taky ludia existuju.. 😉
Veronikapp a aj vidí ich tváre?Zhovára sa s nimi? Starká ich videla a aj sa zhovárala?Čo si o tom myslieť? Je to skôr dôkaz o existencii posmrtného života. Pravdepodobne sú v očistci a žiadajú pomoc
Vsimla som si, ze ste tu dali dost zaujimavu temu. Dnes zomrela jedna otcova znama. Ja som ju poznala len z rozpravania. Asi pol hodinku po tom, co sme sa to dozvedeli, otec pocul zaklopat na dvere. Ja s mamou som nic nepocula. Ale ako to dopovedal, tak som zapocula zaklopanie na dvere aj ja. Rozbehla som sa ku dveram, no nik tam nebol. Mama len krutila hlavou. Nic nepocula. Ja s otcom hej. Bolo to dost zvlastne......
moj otec mal nahlu prihodu, lekari nam nedavali ziadnu nadej, bol v kome, odchadzala som od neho z nemocnice v noci, rano pred siestou zacali cinkat pohare vo vitrine, mala som silny pocit, ze umiera, hraniciaci s istotou. Telefonat o siedmej to potvrdil. V sprave bola hodina smrti uvedena 5:45. Neverim ale, ze sa prisiel rozlucit, jednoducho silne rozrusenie, prebdena noc a velka pravdepodobnost, ze nastane koniec ovplyvnili moje vnimamie. Dost som o tom rozmyslala, nie, neverim, ze mrtvi nadvazuju kontakty so svetom zivych takymto sposobom.
@feriva prečítajte si knihu Franchezzov odkaz zo záhrobia veľmi dobra kniha o takýchto veciach
@juraj77777 zdravim,mozem sa opytat kde ste knihu zohnali?🙂 Vsade je vypredana
áno poznám jednu takú babu... vraj cíti prítomnosť duše mŕtvych... a dokáže aj zistiť zdravotný problém v tele 😕 len neviem, čo si mám o tom myslieť... 😨