Ahojte. Pozná niekto z pokecu nick rockerlany27.
a co tam ide ?
😂
Našla si manželovi konverzáciu s dotyčnou?
ved prave ani ja neviem
Sak kto to je teda?
@dopolbokaodrata áno
Tak si vytvor muzsky nick a napíšeš jej a zistíš... Alebo konfrontuj muza
Opýtaj sa manžela, ten bude vedieť.
@vilma7 až keď zistím kto to je.
nechapem preco hladas imaginarnu zenu ked mas doma muza, ktoremu to mozes hodit o hlavu za 3, 2, 1 ...
@kittykat22 chcem vedieť kto to je a najprv ju si chcem podať
Prečo ju? Podľa mňa je to vymyslený profil a tvoj starý sa chytil...Svojho chlapa si podaj, keď nevie udržať vtáka v gatiach ☹
a za co? Za to, ze si tvoj muz dobrovolne spravil registraciu na azet, za to ze jej dobrovolne vypisuje poza tvoj chrbat, za to ze ta dobrovolne podvadza, za to ze ju dobrovolne taha do postele? 🙂 to vsetko - co si videla, robil tvoj muz - lebo chcel. Problem je tvoj muz, nie ona. Mozem ta ubezpecit - ze ta zena ho do nicoho nenutila 😅
Haha že ženu podať, hádam najskôr muža nie? Bez vetra sa ani lístok nepohne
Ju? Ta mozno o tebe ani netusi. Ja nechapem vas zeny. Nie si prva kt si ide podat TU zenu a muza nakoniec nechaju tak. V prvom rade si podaj muza, hned v tej chvili by mal zbalene veci a aj poriadnu po papuli
A ako si ju podáš, napíšeš jej bububu? Budeš jej len na smiech a ešte budeš za hysterku pred manželom. Ale ako chceš.
@dopolbokaodrata nie bu bu bu. Osobne pôjdem za ňou. Preto chcem vedieť meno.
🙄😂
pokec 😂
😀
Sa zhodis ako posl chudera.
Prečo za ňou.. Je to jej vec s kým píše.. Skôr by som si podala pána manžela ci ma toľko času vytvárať si ucty😂
Pôjdeš za ňou ? A prečo? Stále sa zastávaš toho svojho nadržanca...To predsa on je ten "chudáčik" a tá sviňa ho namotala....Nikdy by som sa tak neponížila pred nejakou chuderou, lenže ty stále nechceš riešiť svojho muža, hoci on by mal dostať po papuli ☹
😅😅😅 že osobné pôjdeš za ňou 😅😅😅 Tam máš doma nadržanca, môžeš sa ho rovno opýtať! Čo s tým má ťa dotyčná? Že si tvoj muž nevie držať "vtáka v gatiach"?! Aká hrdinka, aby Ti tá dotyčná nedala facku rovno medzi dverami. Urob si poriadok s mužom.
jeej mne v 14 tich v zaciatkoch pokecu pisal nezadany chalan, slusne, ze aky bol den a ake mam zaluby..a potom mi z toho nicku pisala asi zenska ze rozbijam rodiny a maju aj deti.. tak akoze.. ja ich rozbijam? len tak som si spomenula.. v kazdom pripade to ries len s muzom, hlavne v pripade ak sa hral na nezadaneho ..
Nikdy nenájdes takto... Bez šance.
Co ma ona s tym.... ries muza , nie ju.... nie ona je ta svina ale tvoj muz je chraoun
A inak sprav si dalosny profil a napis jej a potom si dprav dalsi a namotaj si opät muza....
Ja by som urobila falosny zensky nick a napisala muzovy 😉😉😉 nrch sa chyti
Je karantena nemala by si ist za nou , ale ak by si ju chcela nakazit ,alebo seba
Vsetci.