resp. máte s ňou niekto skúsenosť na koníkovi? písala mi ohladom darovania veci pre syna choreho. rada by som vedela, ci to nie je nejaky podfuk. dakujem
ved ked ma mailovu adr,tak by sa aj mohla normalne registrovat tu na koniku...ja osobne neregistrovaným velmi neverim...nechcem nikoho urazat... 😉
@ yvetulka podľa mňa, ak chceš darovať, tak daruj, až by to bol podfuk, svedomie nech si spytuje dotyčná...
Ahoj, ja som tiež darovala vecičky panej, ktorú som našla na bazoši a otvorene som sa jej opýtala, či sú na tom naozaj tak zle. Vôbec sa neurazila, opísala mi ich neutešenú situáciu a stokrát ďakovala, keď im vecičky dorazili. Ten, kto to myslí úprimne, sa predsa neurazí.
ahoj bud opatrna ja som odpisala jedne mamine ktora potrebovala fin. pomoc tak som jej napisala ze jej poslem aspon 5 eur ked dojdem domov (boli sme mimo sk) a potom ma napadlo nebudem posielat peniaze ale poslem oblecenioe a hracky pre deti a ona odpisala z e som jej slubila peniaze 😒 no tak som pochopila ze jej situacia bude asi trosku ina a neposlala som jej nic ,, Ps: a ked Ma peniaze na platenie internetu 😖
skus sa jej spytat, odkial je, ze jej veci prinesies osobne. ak napise, ze z Malcic, uz jej dalej ani neodpisuj.
inak predpokladam, ze ti napisala, lebo mas veci v bazari, tak aj podla toho, o co ma zaujem, vies aspon odhadnut, ci ide o skutocnu ziadost alebo o podfuk. ak ma zaujem o tie najdrahsie a znackove veci, asi na tom tak zle nebude. je tu predsa dost inzeratov na darovanie alebo vyslovene za par centov, tak si myslim, ze taketo oslovenia priamo do IP asi uplne OK nebudu...
Ahoj, aj mne písala, aby som jej darovala veci pre syna , ktorého sama vychováva a zatopilo ich, nakoniec sa ukázalo, že má viacej nikov tu na koníkovi a klame... Nedarovala som jej... Moja skúsenosť...
vypytaj si na nu adresu a skus si ju skor preverit podla mena 😉 je tu viac takych, ktore od kazdeho pytaju oblecenie a maju z toho dobry biznis...meno si potom hod do google a uvidis
ahojte aj mne pisala jedna baba zuzana daducova,nepoznate ju?
nikoleta je podvodnicka mame to zistene tu na koniku viacere ....takze nic neposielat ak nie ste naivne
ahojte,mne práve teraz dotyčná pani písala a žiadala ma aby som jej synom darovala zberateľské figúrky,lebo že nič nemajú a nemajú sa s čím hrať 😠 ,myslím si,že keby naozaj potrebovala niečo na hranie pre deti,nevytipovala by si niečo ale len by sa opýtala,či niečo nemám len tak na darovanie,tak som ju zrušila 🙄
@yvetulkatake by som urcite neriesila...neviem ,ja osobne k tomu nemam ziadnu doveru 😉 to mas vzdy tak 50 na 50 ci ozaj potrebuje pomoc... 😒