Ahojte..poznate prosim naozaj doveryhodnu vesticu ktora vam daco predpovedala a splnilo sa to? Uz dlho nad tym uvazujem..zaujima ma len jedna kontretna vec..uz som jednu oslovila ale nejavila ziadny zaujem..vobec neodpisovala....takze ci nahodou..prosim fakt len seriozne.dakujem
"Fakt seriozne" chces a hladas vesticu. Ludia ja sa fakt obcas cudujem, ze su tu zeny, co ziju niekde hlboko v 15tom storoci, veria na zoci, prekliatie a hladaju vestice 😂
Autorka, ak Ťa zaujíma, či sa Ti splní jedna konkrétna vec, tak zamakaj na tom, aby sa splnila. Ak je to pre Teba dôležité, podriaď tomu svoj život, urob pre to všetko. Vtedy máš šancu, že sa Ti to splní. Nie vtedy, keď Ti veštica povie, že áno a Ty nepohneš pre to prstom, alebo Ti povie, že nie a potom sa už vôbec nebudeš snažiť, lebo načo, keď to aj tak nevyjde.
Veštice ti povedia len to čo chceš počuť. Nerozumiem, prečo ludia majú potrebu vyhladávať niekoho, kto im všeobecne povie čo sa stane v ich budúcnosti. Budúcnosť bude taká, akú si ju urobíš a keď ti niekto povie, že zajtra budeš mať velký dom so psom a dvoma autami, tak toho nikdy nedosiahneš, pretože sa na to tak zameráš, že budeš ignorovať všetko ostatné.
Aha takze to skor vnimate ako uplnu srandu, naivitu a blbost hej? No sem tam clovek skusa aj vsetky mozne aj nemozne cesty ked to inak nejde
Chápem, že niekedy zúfalé situácie, nás nútia robiť zúfalé veci, ale ak by si nejakej takejto pani zaplatila a venovala čas, postupom času by si si trieskala hlavu, že peniaze si mohla investovať radšej inam. Určite nájdeš v živote lepšie riešenie, ako sa uchylovať k takýmto pofidérným luďom.
napis aspon ze odkial si
@viestta to si velmi pekne povedala..mas pravdu
@belllinka od martina
Bola som asi raz u veštice a teda poviem ti, že už by som nešla. Povedala mi len také všeobecné veci a ozaj som došla na to, že je naivné čakať od nejakého človeka že bude vedieť predvídať, čo sa stane v živote úplne cudzieho človeka 😉
@elysiacik ano hej..je to asi fakt blbost 😒
Dobrá veštica sa ti ozve sama, keďže sa dovtípi, že ju potrebuješ.
"Dôveryhodná veštica" je oxymoron. 😂