Ahoj, vedeli by ste mi odporucit nejaku dobru piizzeriu v Blave?
najlepsia pizza je v pizzerii KOLOSEO vo Vrakuni/Dolne Hony, ale aj v Steine na Kriznej mi kedysi chutila, ale tam som nebola uz aspon 2 roky....
Ari pizza na Tobruckej 😉
davno davno sme chodili do "la mamma" za istropolisom, oproti radosincom. este vobec funguje?
pizza mizza, pizza pirko, aj v jarovskom dvore robia dobru pizu
aj ja som za "la mammu" ako Moni.....super pizza, ale tiez neviem ci este funguje ☹
co by "la mamma" nefungovala! 🙂 ved maju stale plno, prec tie smutne smajle 😀
inak mne velmi chuti pizza v Petrzke v Danubii (Carrefoure) pizzeria Carla a maju aj skvele cestoviny, potom ma vraj dobru pizzu pizza mizza v meste, neeiem, nejedla som, ale kolegyne chvalili 🙂
pripajam sa k jahodke...pizza koloseum vo vrakuni, v zivote som lepsiu pizzu nejedla. Byvala som niekedy kusocek, tak sme tam casto chodili. teraz byvam sice daleko, ale aj teraz pizza len odtial...manzel ide po nu 🙂
grettka, dobre vediet! ja som mimo BA uz niekolko rokov a nechcelo sa mi googlit 🙂
Pizza Mizza je super, v centre na Tobruckej (pri Safku) a potom maju rozne pobocky (u nas v Dubravke napr.), robia super pizze aj velmi cestoviny a tiez salaty, polievky, dezerty, mnam!
La Mamma a Pizza Mizza 😵
pizza mizza a v Rozadole pizza Giammo (v okraji syr) 😵
najlepsia pizza, jednoznacne pizzeria Verdi v ruzinovskom kulturaku, mnamky, mnamky 🙂
ja som jedla pizzu v Avione, v pizza mizza a to bolo teda hnus, tvrda, bez chuti...tak do mizzi uz nikdy nejdem, ani v meste....mne celkom chutila v Carrfoure, v petrzke a este na bulikovej v petrzke
mne v carefoure nechuti vobec. chodievali sme na jasovsku na terasu do diabolina, teraz je to la mia (myslim), ale odkedy mame bublinku, tak sme tam neboli.
my sme z ruzinova a jednoznacne si nechame doviest alebo skocime po nu...v Biskupiciach Pizzeria Hviezda /Hviezdna ulikca, BA/, a je fakt hviezdna...Rozvoz robia v Biskupiciach, vo Vrakuni, Prievoze, Rovinke zadara...a k celkovej chuti...parada, ziadna tvrda, sucha...je uzasna a ked si date spravit bambinove okraje /okraje plnene syrom/, zjete zarucene celu pizzu /co v niektorych pizzerkach konce ludia nechavaju 🙄 /....a celu pizzu aj s okrajmi, zasyti na pol dna minimalne...
je uzasna...
volakedy tiez pizza la mamma, ale to cakanie, to ma odradilo, a takisto niekedy aj pizza vo Fotbal pube v petrzke tam pri stadione Artmedie, neviem ci to funguje este...
no dnes iba Hviezda!!! 😵 😵 😵 😵
Dakujem za tipy, teraz si len vybrat 🙂
najlepsia je Giammo pizzeria v Ruzinove..... 😵 😵 😵 😵 😵
Tiez sa pripajam k La mamme, ale ked nemas telefonicku rezervaciu, stojis tam tri dni 😒 Cez obed ti dokonca rezervaciu ani neurobia.
Mne chutila aj v Dubravke pizza Orim, maju aj vyborne cestoviny. Kedysi bola dobra aj ked drahsia Four Rose (tiez v Dubravke pri stadione). Ale najcastejsie chodime na uz spominanu Bulikovu - dobra pizza a mame ju blizko 😉
jadnoznacne la mama 🙂
la mama a pizza "stanok" v starom meste na laurinskej v blizkosti paparazzi 😎
Ahojte...nepisete tu ake su to pizze.... niekto ma rad tenke cesto (talianska pizza) a niekto to hrube cesto (americka pizza).
Ja mam rada taliansku, chodime do Pizzerie Ciao a do Carly v Carrefoure a obcas do Jaroveckeho dvoru. Ak viete, kde robia este takuto pizzu dajte tipy 🙂
najlepsia pizza je jednoznacne na Laurinskej, kde ju robia Taliani (vedla je Dracik), celkom mi chuti aj v Pizza Mizza expres v Eurovea, a vynikajuca je aj v Europa pub na Obchodnej
pizzeria Hviezda v Biskupiciach je podla mna jedna z najhorsich, raz som tam mala hlinu!!! odvtedy sme si odtial uz nikdy nedali
jednoznacne Pizza Mizza 🙂 mnaaaaaaaaaaaaam
pizzeria la vitta na posni v ruzinove 😉
volakedy mi chutila pizza na obchodnej v City pointe.pizza Primo piano, ale neviem ci este existuju a dobru mali aj na Vysokej ulici, tam sme pozerali aj do pece, ako ju pecu..