Poznáte dobrú pizzériu v Bratislave?

babusa1
16. mar 2010

Ahoj, vedeli by ste mi odporucit nejaku dobru piizzeriu v Blave?

babusa1
autor
16. mar 2010

volakedy mi chutila pizza na obchodnej v City pointe.pizza Primo piano, ale neviem ci este existuju a dobru mali aj na Vysokej ulici, tam sme pozerali aj do pece, ako ju pecu..

jahodka35
16. mar 2010

najlepsia pizza je v pizzerii KOLOSEO vo Vrakuni/Dolne Hony, ale aj v Steine na Kriznej mi kedysi chutila, ale tam som nebola uz aspon 2 roky....

smileko
16. mar 2010

Ari pizza na Tobruckej 😉

moni
16. mar 2010

davno davno sme chodili do "la mamma" za istropolisom, oproti radosincom. este vobec funguje?

rainee
16. mar 2010

pizza mizza, pizza pirko, aj v jarovskom dvore robia dobru pizu

cica13
16. mar 2010

aj ja som za "la mammu" ako Moni.....super pizza, ale tiez neviem ci este funguje ☹

grettka
16. mar 2010

co by "la mamma" nefungovala! 🙂 ved maju stale plno, prec tie smutne smajle 😀
inak mne velmi chuti pizza v Petrzke v Danubii (Carrefoure) pizzeria Carla a maju aj skvele cestoviny, potom ma vraj dobru pizzu pizza mizza v meste, neeiem, nejedla som, ale kolegyne chvalili 🙂

bibi1711
16. mar 2010

pripajam sa k jahodke...pizza koloseum vo vrakuni, v zivote som lepsiu pizzu nejedla. Byvala som niekedy kusocek, tak sme tam casto chodili. teraz byvam sice daleko, ale aj teraz pizza len odtial...manzel ide po nu 🙂

moni
16. mar 2010

grettka, dobre vediet! ja som mimo BA uz niekolko rokov a nechcelo sa mi googlit 🙂

tin007
16. mar 2010

Pizza Mizza je super, v centre na Tobruckej (pri Safku) a potom maju rozne pobocky (u nas v Dubravke napr.), robia super pizze aj velmi cestoviny a tiez salaty, polievky, dezerty, mnam!

bay
16. mar 2010

La Mamma a Pizza Mizza 😵

adinka3
16. mar 2010

pizza mizza a v Rozadole pizza Giammo (v okraji syr) 😵

anavi222
17. mar 2010

najlepsia pizza, jednoznacne pizzeria Verdi v ruzinovskom kulturaku, mnamky, mnamky 🙂

diddi
17. mar 2010

ja som jedla pizzu v Avione, v pizza mizza a to bolo teda hnus, tvrda, bez chuti...tak do mizzi uz nikdy nejdem, ani v meste....mne celkom chutila v Carrfoure, v petrzke a este na bulikovej v petrzke

jasminet
17. mar 2010

mne v carefoure nechuti vobec. chodievali sme na jasovsku na terasu do diabolina, teraz je to la mia (myslim), ale odkedy mame bublinku, tak sme tam neboli.

hanka274
17. mar 2010

my sme z ruzinova a jednoznacne si nechame doviest alebo skocime po nu...v Biskupiciach Pizzeria Hviezda /Hviezdna ulikca, BA/, a je fakt hviezdna...Rozvoz robia v Biskupiciach, vo Vrakuni, Prievoze, Rovinke zadara...a k celkovej chuti...parada, ziadna tvrda, sucha...je uzasna a ked si date spravit bambinove okraje /okraje plnene syrom/, zjete zarucene celu pizzu /co v niektorych pizzerkach konce ludia nechavaju 🙄 /....a celu pizzu aj s okrajmi, zasyti na pol dna minimalne...
je uzasna...

volakedy tiez pizza la mamma, ale to cakanie, to ma odradilo, a takisto niekedy aj pizza vo Fotbal pube v petrzke tam pri stadione Artmedie, neviem ci to funguje este...

no dnes iba Hviezda!!! 😵 😵 😵 😵

babusa1
autor
17. mar 2010

Dakujem za tipy, teraz si len vybrat 🙂

habibi78
17. mar 2010

najlepsia je Giammo pizzeria v Ruzinove..... 😵 😵 😵 😵 😵

kisska
17. mar 2010

Tiez sa pripajam k La mamme, ale ked nemas telefonicku rezervaciu, stojis tam tri dni 😒 Cez obed ti dokonca rezervaciu ani neurobia.
Mne chutila aj v Dubravke pizza Orim, maju aj vyborne cestoviny. Kedysi bola dobra aj ked drahsia Four Rose (tiez v Dubravke pri stadione). Ale najcastejsie chodime na uz spominanu Bulikovu - dobra pizza a mame ju blizko 😉

martapn
29. apr 2010

jadnoznacne la mama 🙂

girasol
3. máj 2010

la mama a pizza "stanok" v starom meste na laurinskej v blizkosti paparazzi 😎

ivka2009
11. máj 2010

Ahojte...nepisete tu ake su to pizze.... niekto ma rad tenke cesto (talianska pizza) a niekto to hrube cesto (americka pizza).
Ja mam rada taliansku, chodime do Pizzerie Ciao a do Carly v Carrefoure a obcas do Jaroveckeho dvoru. Ak viete, kde robia este takuto pizzu dajte tipy 🙂

danuska.k
25. júl 2010

najlepsia pizza je jednoznacne na Laurinskej, kde ju robia Taliani (vedla je Dracik), celkom mi chuti aj v Pizza Mizza expres v Eurovea, a vynikajuca je aj v Europa pub na Obchodnej
pizzeria Hviezda v Biskupiciach je podla mna jedna z najhorsich, raz som tam mala hlinu!!! odvtedy sme si odtial uz nikdy nedali

ellit
25. júl 2010

jednoznacne Pizza Mizza 🙂 mnaaaaaaaaaaaaam

lemge
25. júl 2010

pizzeria la vitta na posni v ruzinove 😉