Zdravím baby, podobnú tému som nenašla, ak náhodou, budem rada, ak ma nasmerujete....
Potrebujem krajčírku, ktorá ušije kostýmy pre náš tanečný klub (roztlieskavačky) behom letných prázdnin. Už sme jednej dávali šiť, ale s tou spokojní nie sme. Rodičia detí nikoho nepoznajú a ja už vôbec nie.... viete mi niekto poradiť? Jedná sa o 20 - 30 kostýmov. 🙂 Preto sa bojím, že také množstvo môže byť problém.
@elise A sije aj tak na zakazku, alebo len bez papiera?
@mimi21mimi nemá na to živnosť, ale dá sa nou dohodnuť, dokáže ušiť čokolvek
@mimi21mimi ak chceš napíš mi viac poviem jej a ozve sa ti
@mimi21mimi poznam v dolnych zeleniciach, ale ona je mobilna, ak by ste sa dohodli, urcite by nebol problem. a sila uz aj take sukne pre roztlieskavacky 😀 a ma aj zivnost.
@maca_p Mozes mi dat kontakt do IP? Inak Dolne Zelenice, to mi cosi hovori... ale nie a nie si spomenut, kde to je 😀
to je smerom na hlohovec cez zavar, surovce, okolo siladic 😀 . 0907493324 - p. eliašova
povedz, ze cislo ti dala maca, co ma maxa a denisa 😉
Zháňam krajčírku z TT na skrátenie niekoľkých rifiel tak, aby naspodu zostalo to originálne ukončenie a ešte na ušitie závesov...poradíte nejaký kontakt? ďakujem
Ahojte, prosím môžte poradiť krajčírku v Trnave? Potrebujem upravit svadobné šaty a ušiť spoločenské. Dakujem
Ahojte, vedwli by ste mi poradit krajcirku na sitie svadobnych siat v Trnave? dakujem pekne
@elise ahoj, dala by si mi kontakt prosim ta ak je to este.aktualne..dakujem pekne
@mimi21mimi moja švagrinká je krajčírka a býva v trnave