Ahojte, poznate niekto biofarmu alebo sukromneho chovatela v okoli Ba, kde je mozne kupit bio maso mozno popripade zeleninu? Nezaujimaju ma linky na online shopy, ani to, ze bio maso maju v Tescu...vyslovene hladam farmu alebo chovatela od ktoreho by som mohla pre rodinku hlavne drobca odoberat zdravu papanicku.
vraj je, zistím Vám od švagrinej. 😉
natashkaa, agro gajary 😉
ale maso tam nema, len sezonnu zeleninu 😉
verulka o tych gajaroch viem no prave ze tam nieje masko ☹
babula90 to by si bola moc zlata DAKUJEME
skus pozriet do tejto tem je tam stranka kde je zoznam bio fariem
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
natas, akurat dnes mi o tom svagrina vravela, vraj ma zdroj, dobre robis, lebo maso z obchodu stoji za houby. 🙄
paola - kde v rakusku kupujes to bio? nieco pri hraniciach, hm?? 😅
co je plus v tomto smere, je prijatie zakona, ze aj drobni chovatelia, aj ked nemaju bio chov, tak ako ho oficialne vsetci pozname, teda ocertifikovane chovy, mozu predavat svoje nadbytky, v sulade s tzv zakonom "predaj z dvora". To znamena, ze ten kto nebaziruje na bio si moze kupit masko od klasickeho gazdu. Nie je to este moc rozsirene ale snad sa casom dozijeme podobnych okolnosti a gazdov ako su v rakusku. skuste zatial stranku predajzdvora.sk aj ked je este v plienkach 😉
babula nevies nieco nove?
jasminet asi ti nepoviem novinku 🙂 ja kupujem BIO produkty priamo v bille v hainburgu, takze nie na farme.... ale maju tam ovela sirsi vyber ako u nas v obchodoch, ovocie, zeleninka, masko, cestoviny , no vsetko od vymyslu sveta.
natas, ano, švagriná nakupuje na: bioprevas
ŠKoda, že sme zo Stredn.Slovenska, inak by som tam nakupovala aj ja ☹ tak vyskúšaj a daj vedieť ako si bola spokojná. Bille nedôverujem, kupujem tam večne syry napadnuté plesňou- a nie lacné, povedala, som, že s Billou končím 🙄
babula preeeeesne toto som chcela moooooooc Dakujem a je svagrina spokojna? Teda myslim hlavne ci to maso je naozaj bio ze ci citi znacny rozdiel
som vedela 😉 je spokojná, jasnačka. Mne kúpené kuracie mäso tak smrdí, až strach. 😖 Máme domácu morku v mraziaku, hlavne, ked boli deti v čase prvých príkrmov, sme im dávali len domáce. Teraz je so zháňaním problém 😢 NAporcuj si mäsko na maličké kúsky a zamraz malému.
si poklad fakt mi to moz pomohlo 🙂 😉 DIK
som rada. 🙂
Ahoj, hladam BIO predajnu alebo bio farmu, kde by mali v ponuke cerstve bio ovocie, zeleninu, prip. maso. Mate niekto kontakt na niekoho priamo v Ziline alebo v jej okoli, moze byt aj Martin a jeho okolie? Vopred dakujem.
Jana
ahojte, neviete mi poradit bio farmu (kuracie, morcacie) v okoli kosic, presova, popradu?
to som aj ja zvedava ci niekto nieco take pozna. ja chodim na bio veci do rakuska, lebo som este nepocula ze v okoli BA by nieco bolo...