Mamičky pozná niekto dobrú vešticu z Košíc,takú s ktorou máte aj nejaké dobré skúsenosti. Už dlho chcem ísť za nejakou v Košiciach ale nemam na nikoho kontakt a nemam zaujem to riešiť po telefóne alebo cez maily,chcem osobný kontakt. Určite je nás takých viac ktoré by to zaujímalo. Ďakujem
Dakujem "traktor" tiez som si to vsimla len sa mi velmi nechce citat tych 75 stran🙂 co tam uz je a väčšina piše len o nejakej Angelike ktora vešti len online.
Obnovujem tuto temu...poradi niekto? Ma niekto dobru skusenost s vesticou z KE? Dakujem...
Uz to asi nebude aktualne, ale keby niekto mal zaujem, mam kontakt na jednu pani kartarku, ktora aj vie poradit a pomoct vo viacerych veciach. Pre blizsie info sukromna sprava. 🙂
Ahojte, poznate nejaku vesticu z KE popripade okolie? Ktora je dobra?
Dakujem
dajte si s tym pokoj ..... 🤐 🤐 🤐
@luciafar Ahoj,poznám jednu dobrú vešticu s Košíc, poveda mi vecí ktoré som vôbec nepredpokladal že sa udejú v mojom živote.0944307333🙂
VEšTICA Z KOšíC Z VýCHODU 0944267149
@zuzka77777777 a mate snou skúsenosť že je dobra aj do budúcnosti niečo povie?
@jozefkonellka vestica zuzka si sama robi reklamu 😂😂
@asdfka to určite,že si nerobím reklamu,zamnou je potrebné sa objednať ,na teraz veštba iba mailom.
@zuzka77777777 ved to pisem ze sa sama odporucate 😁
A pisala som vam este min roku a pytat 50 eur za vestbu mailom je nehoraznost 😀
Z vlastnej skúsenosti a skúsenosti mojich známych odporúčam pána Gabriela z Košíc. Je jasnovidec, robí aj karty a pomôže aj pri zdravotných problémoch. Mne osobne zachránil manželstvo za čo mu neskutočne ďakujem aj touto cestou.
Dávam vám aj kontakt naňho 0910 333 588.
Za dar ktorý ma berie tiež len dar ktorý mu vy dáte. Nič nepýta….
@kristian2303 môžem vám napísať súkromnú správu?
@sestrickajanka áno
@kristian2303 este je ten pan aktualny?
@kristian2303 zadarmo ale nerobí čiernu mágiu
skus sa opytat tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vestice-verite-v-ich-predpovede/