Pozná niekto číslo 0911222755?

davido1
26. máj 2024

Z tohto čísla mi prišla voľaká SMS-ka s jednorazovým číselným kódom na aplikáciu snapchat, pri tom som si vedomý toho, že som sa na takúto aplikáciu nikdy v živote neprihlasoval. Máte aj vy takéto skúsenosti s tímto číslom?

10zabka
26. máj 2024
maranco
26. máj 2024

@davido1 niekto sa pomýlil a urobil preklep, alebo ťa bude kontaktovať aby pod nejakou zámienkou vylákal od teba ten kód, nikomu nič nedávaj, SMS môžeš vymazať

davido1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
26. máj 2024

Bože niekto sa pomýli pri zadávaní tč a ty z toho urobíš kovbojku po celom internete 🤣

bloger
26. máj 2024

@janai1 Nurobil s toho žiadnu kovbojku po celom internete. Slušne sa opýtal či nemá niekto skúsenosť.

janai1
26. máj 2024

@bloger hej? tak si daj to číslo do Google. Každá stránka na vyhľadávanie cisel ma od neho komentár, že čo to je. Rovnako aj na inych fórach pozakladal rovnaké temy.

davido1
autor
28. máj 2024

@janai1 Na akých iných fórach? Pýtal som sa tu a na porade. A to číslo bolo hľadané podľa štatistík aj pred tím než som ho hľadal aj ja. A ešte jedna vec, aký máte s tím problém, že sa nato pýtam? Mohlo ísť kludne aj o hackerský útok, nie je mi to jedno, ked neustavične človek dostáva z hocijakých čísel furt voľaké ko..tiny. A okrem toho, slušne som sa pýtal, tak aký máte s tím problém?