Požičané auto

27. dec 2024

Chcem sa spýtať, požičiavate auto známemu na dobu cca 2 týždne, príp. nechali by ste ho jazdiť na aute, za dobu, kým nemá vlastné?

tundra
27. dec 2024

Nie,auto,motorka a zbrane sa nepožičiavaju...

olimuc
27. dec 2024

Zalezi na tom aky znamy… ja som mala od rodicov pozicane auto a behala s nim 4 mesiace po DE, kym bolo moje na SVK .. nebol problem … pokutu som zaplatila, auto som vratila v povodnom stave … aj ja som pozicala auto a nic sa mu nestalo. Je to o ludoch, zodpovednosti …v ramci najblizsej rodiny nie je problem… ale poziciam
Len male.. velke nikomu

ssimusska
27. dec 2024

Nie nepožičala by som moje auto 😅 jedine tak rodičom, sestre. Ale známemu nie.

nyusika
27. dec 2024

velmi dobrym znamym, o ktorych viem, ako jazdia, auto uplne bez problemov poziciam.

autor
27. dec 2024

@nyusika viem ako jazdí, chodí normálne.

earlgrey
27. dec 2024

@tundra ešte si zabudol na ŽENU 😀

sense
27. dec 2024

@earlgrey predbehla si ma 😊

barka1
27. dec 2024

V ziadnom pripade. Pretoze mám vlastne auto len rok a viem, že ako rozvedená žena som 4 roky dokázala fungovat bez auta, s dvomi malými detmi. Tak to dokáže fakt každý, len treba ubrat z pohodlia.

earlgrey
27. dec 2024

@sense 😀

lenkasarka
27. dec 2024

Požičala som moje auto takto ujovi. A spravila by som to znova

ivik4
27. dec 2024

Znamym nie, rodine by som pozicala
Ale aj naj kamosku beriem ako rodinu.
Znamy su len znamy, ako cudzi

sense
27. dec 2024

Známemu nie. A rodine záleží ako komu.

ariannazara
27. dec 2024

Ja som raz požičala auto kamoške, keďže jej bývalemu preplo a podpalil jej auto a bola bez auta a nemala ako voziť deti a bola zima tak som jej požičala. Ale inak len tak niekomu by som nedala, keby to nemalo normálny dôvod požičania.

simona20201309
27. dec 2024

Áno, pokiaľ by sme mali auto nazvyš ktoré stojí v garáž tak áno.

fidorka7
27. dec 2024

hádam záleží aj na tom, za akým účelom auto potrebuje a či vám v tom čase nebude chýbať - či ty v tom čase nebudeš musieť riešiť dopravu inak.

simca06022011
27. dec 2024

Podla toho aky znamy to je, na co to potrebuje, a ake mam auto.. len tak by som nedala. Vzdy ked sme pozicali auta, tak prisli poskodene, a to sa ani nik nepriznal. Mam s tym velmi zle skusenosti. Dokonca jedno bolo total nove, 8tis km najazdene, pozicala si ho v rodine jedna zena a hned ho tukla, dokonca bez toho aby sa majitela opytala :DD

h2
27. dec 2024

Keď som bola na materskej a nepotrebovala som auto každý deň, požičala som ho švagrovi, ktorému sa jeho práve pokazilo a potreboval ísť na opačný koniec Slovenska. Nemám s tým absolútne problém.

doriiis
27. dec 2024

Och nie.Moje auto okrem mňa môžu šoférovať iba dvaja ľudia.Moj muž a môj otec.Nikdy auto nepoziciavam

uglybetty1234
27. dec 2024

Pozicala som kamoskam, a urobila by som to opat

tundra
27. dec 2024

@earlgrey napisal som,ale radšej zmazal😂😂😂

autor
27. dec 2024

@fidorka7 nepotrebujeme, máme ďalšie 2 autá. Jedná sa 13 ročné auto, v dobrom technickom stave a potrebuje s ním ísť do zahraničia, pokiaľ mu nepríde objednané auto.
Poznáme sa, viem ako jazdí.

melanta
27. dec 2024

A dôvod? Má auto v servise a potrebuje voziť denne na rehabilitácie postihnuté dieťa? Ani v takom prípade by som nepožičala, ale každý deň by som ich ochotne a samozrejme zadarmo odviezla.

majlo1234
27. dec 2024

Ano

glorikarebeka
27. dec 2024

Rodine áno, známym nie

januska12323
27. dec 2024

Nie, do zahraničia môže ísť aj inak, poprípade sú na požičanie auta rôzne spoločnosti.

melanta
27. dec 2024

Potrebuje ísť do zahraničia? Kvôli čomu nemôže počkať 2 týždne, kým bude mať svoje auto? A prečo si nepožičia z požičovne? Mne by napríklad ani len nenapadlo pýtať si od známych auto.

autor
27. dec 2024

@melanta potrebuje súrne z rodinných dôvodov.

earlgrey
27. dec 2024

Môj bývalý partner bežne požičiaval auto známym. Ale jemu na aute nezáležalo 🤣 je to len auto...ALE vždy keď požičial, volal na poisťovňu, zapísal daného ako ďalšieho vodiča, známy zaplatil poistku, ktorá sa tým pádom navýšila a nebol žiaden problém. Lenže to bolo v zahraničí, neviem ako to funguje na Slovensku.

ivanaks
27. dec 2024

A máte na ňom havarijnú poistku? Lebo do zahraničia by som auto bez havarijnej nepožičala ani šoférovi z povolania...

frflos_nespokojny
27. dec 2024

ako sa to vezme. pokial sa nic nestane, tak vsetko prebehne v poriadku, ale ak sa nieco stane? jedine, ze vie do coho ide . niekedy by som auto nedal z ruky, ale teraz to beriem ako spotrebak a ak nie je nove, tak preco nie.