Ahojte. Zvlastny prispevok. Nosim pekne originalne veci a pred par dnami ma na ulici zastavila slecna, ci by som jej pozicala moje saty na par dni za poplatok....dala mi kontakt ale neviem...pozicali by ste svoje saty niekomu?
cudzej osobe nie
Nie, čosi? Len sestre či kamoske. Môže mat napr kožné plesne, svrab, …
Ja som na svoje oblečenie háklivá.... cudzej osobe určite nie.... ktovie, v akom stave by to vrátila
Nie. Aj ked si osobne myslim ze toto bol pokus o podvod....
@lunademonica cudzim urcite nie
Nie,ved uz by si ich nevidela
@lunademonica určite nie
@lunademonica mňa by zaujímalo čo si mala na sebe za šaty, že ju tak upútali🙂
musia byť tie šaty úžasné a ešte úžasnejšia zimná bunda, pod ktorou každý vidí, čo nosíš
Nie.
Zeny, dakujem za nazor. Asi by to naozaj nebol dobry napad 🙂 ale vrtalo mi to v hlave
@sasa1310 vysla som z posty, mala som otvorenu bundu...ale to tu nie je pointa teraz ;)
@luccija take z komiksovej latky, komiksovy vzor
Nepožičiavala by som nič, čo chceš ešte vidieť. Okrem teda iného.
Pochopila by som keby sa opytala odkial ich mas kde sa daju zohnat ale nie ze pozicat..to by som si vypytala zalohu za cele saty a po vrateni siat jej vratila sumu minus pozicovne..ale nie nepozicala by som cudzej zenskej nic co si davam na hole telo.
@lunademonica asi áno…za cenu, za ktorú by som bola ochotná tie šaty predať a nech mi ich už ani nevracia 😂😂😂
Odhliadnuc od toho, že je to bizarná požiadavka, tak by ma zaujímalo či tie, ktoré sa tu oháňate hygienou, ste si nekúpili nič z druhej ruky alebo neskúšali oblečenie v predajni - tiež neviete, kto to obliekol pred vami a ani koľko ich bolo 😃
@saxana000 najprv sa pytala, ale ja som si ich šila, takze sa kupit nedaju a nepredam. Tak ju napadlo pozicat 🙂 podla mna mila poziadavka ale aj riskantna no. Tak som zvazovala...
@lunademonica mozes jej ich usit za sumu ktoru si zapytas...ked je taky zaujem;)
Ja ked som dala šaty na predaj zo stužkovej róbu ktora mala 4 vrstvy za 250€ tiež mi napisala pani či jej ich nepožičiam 😆skoro som spadla na rit😀😀😀že ved načo si bude kupovat ved ich bude mať len jeden večer😃 tak ako keby som v nich ja chodila ešte aj do kaufulandu😀
@lunademonica a keď ich budeš chcieť vrátiť, tak sa zrazu pod zem prepadne? 😄 Ja len dúfam, že sa nepýtaš s plnou vážnosťou či máš požičať svoje oblečenie cudzej osobe. Aj mne už párkrát bezdomovkyňa pri našej zastávke pochválila kabát a pýtala sa na cenu, ale požičiavať sa jej ho nechystám. 🤷🏻♀️ Ak tak pekne šiješ, tak to využi a zarob si tak, že jej tú vec ušiješ.
nepozicala, akoze viem, ze v zahranici to tak funguje, ze ludia si skor poziciavaju a nekupuju, ale teda neviem si to v praxi nejako predstavit zeby som si to potom mala obliect zase ja