Kukate niekto telenovelu cennet? Prvé cca 4 časti som nevidela a už niesu dostupné online a chcem vedieť cia je Melisa dcéra keď nie arzu 🤭😂 prepáčte ak to tu ešte nebolo 😂😂😂
Teda ja to pozerám, ale Melisa je dcéra Arzu 🙈 kde si videla, že nie je?
Ak som to správne pochopila tak aurzu niekto znasilnil a s tym mala Cennet. Melisu ma z muzom. V podstate Cennet by mala byt o mieco staršia ako Melisa ale hraju vekovo rovnako.
@p80a72 pozri si na YT. Síce v ich jazyku, ale aspoň niečo 😂. Ja som si včera pozerala. Po dlhých rokoch ma chytila telenovela😂
@gardenia1 jej otec sa ešte ukáže
Aak viete po Maďarski tak tam sú všetky časti na youtube
@petruska19 skoda te to nie je aspons titulkami 😂
Podla mna je jej otec pradedo jej stryka z maminej strany.
@majusska202 😂😂😂 ale koniec bude dobrý 😂
@petruska19 ked mna stve ze to rozdelili na milión časti
@majusska202 no aj mňa. Ja som si hneď pozrela ako to skončí a som spokojná 😂
Tiez som to zacala pozerat, len strasne blbo rozdelene casti, az ma napinaju😂som zvedava kto je otec cennet🤔
Ženy veď nám prezraďte 😂 ja som v napätí ... Chlap môj mi nechce ísť k dieťaťu keď mám telenovelu vraj mi Cennet palce nech sa idem starať 😂😂😂
@p80a72 toto je jej otec https://www.dizisi.info.tr/mob/cennetin-gozyasl... on sa ešte objaví vo filme
Ahojte nasla som na YouTube cennet seriál. Je s titulkami. Titulky su sice niekedy pisane trosku blbo ale pointa tam je. Uz mi chyba len par časti. Ak mate záujem pridam nejakej casti link
@p80a72 ajajaaaj :D :D :D :D :D som sa z chuti zasmiala :D ja nepozerám ale snáď tu je niekto, kto ti dá odpoveď 🙂