Ahojte koníčkarky,
túto tému som tu zatiaľ nenašla. Som veľkým fanúšikom týchto dvoch relácií, ktoré chodia na českom MTV s titulkami každú nedeľu večer.
Som sama? 😉 😉
Teraz ide tusim druha alebo tretia seria, je to vlastne styl reality show a ma to byt akoze prevencia pred nechranenym sexom maloletych deti v Amerike.
Najprv je 16 and pregnant - kazdy tyzden je jedna cast, v ktorej ukazu zivot jednej tehulky (povacsine maju 16 rokov), ako zistili, ze su tehotne, rozhovory s rodicmi, priatelmi, priprava na porod, porod a prvych par dni..
Kazdy tyzden ukazu iny pribeh a na konci byva posedenie - posledna finalna cast, kde je vsetkych 10 maminiek spolu v studiu a rozpravaju a po jednom pribehu to Dr. Drew rozobera s kazdou maminou a ich clenmi rodiny, ak tam boli problemy, ze co sa zmenilo a povacsine v kazdej jednom pribehu nieco bolo.
Najprv jedna cakala dvojicky, dalsej zomrel priatel pred porodom, dve dali na adopciu.
A potom byva Teen Mom - to ukazuju tusim 4 maminky pribeh po porode, ako sa vsetko odvija. Tusim do prveho roku bola teraz seria, minuly tyzden koncila finalnou castou. Jedna z maminiek mala na adopcii babo a tri si nechali, tak riesili s kazdou, ze ako to dalej zvladaju.
Je to velmi dojemne cele. Ja casto pri tom placem.. 😠 😠
http://voyo.nova.cz/multimedia/hudba/16-a-tehot...
tu som nasla napr. videjko ukazkove.. tito dali babo na adopciu 😉
Nic ine som nenasla o tom..
Oficialne stranky Teen Mom
2. seria - http://www.mtv.com/shows/teen_mom_2/season_1/se...
1. seria - http://www.mtv.com/shows/teen_mom/season_2/seri...
Oficialne stranky 16 and pregnant
http://www.mtv.com/shows/16_and_pregnant/season...
nejlepsi 😀 jen me desne stve,ze skoncila 2 season a ja nevim jak to dopadlo s Maci a Amber 😀
aj ja to rada pozeram
Ja som z toho dost zmatena, lebo v poslednej dobe chodi naraz v jednom tyzdni viac serii, miesaju to furt 😒
Napr. dnes isla z prvej serie tusim Leah s dvomi dvojcatkami - dievcatkami a vcera zase opakovali z nedele prvu cast tretej serie..
@claudinka tak na to koukej pres net. ja jsem vcera videla 7 dil 2 serie (Leah, Chelsea, Kateilyn, Jennele)
@mamkamarketa A kde maju nejaky archiv? Nikde to neviem najst.. Ja som videla vsetky casti, teraz pozeram tu tretiu - aktualnu.
@mamkamarketa u nas ide aktualne teraz v nedelu druha cast tretej serie 😉 a na mtv viem, ze maju, ale ja potrebujem titulky, teda s nimi mi je lepsie 😀 i ked by som to mohla vyskusat bez 😀
@claudinka druha cest treti serie? Jako s Maci a spol nebo s Leah a spol? Mrkni na to ja tam koukam i na jine show. treba true life je uplne super 😀
a kdo je tvoje oblibenkyne????
@claudinka ja to vdaka dcere sledujem tiez 😉 . Som rada,ze sama dcera to rada sleduje,nakolko je v takom obdobi. Povedala: Dieta najskor v 30tke 😝 . Tak som zvedava. Je lepsie,ked sa moze ponaucit z inych.
@redangel32 to urcite, bodaj by to videli viacere 😉 ale ked clovek chce babo, nic ho neodradi, som vzacny priklad 😀 😀
@mamkamarketa ine show nestiham pozerat 😀 toto poctivo nahravam, aj dva a pol chlapa, nigella vari a pod. 😀 a popritom mam tri prace na doma a jednu brigadu 😀 takze mi to bohate staci 😀 😀
u nas islo teraz v nedelu - 16 and Pregnant (Season 2) | Ep. 11 | Brooke
o com je true life?
@claudinka 🙂 tak to mas pravdu,ze kto chce tak nepocuva a ani nepozera...ide za svojim cielom. Keby dievcata v tom veku pozerala viac taketo relacie a menej surfovali po chatoch, menej navstevovali kadejake restauracne zariadenia. To by bolo fajn. Ale aj tak si myslim,ze doba pokrocila a porodnost bude vo vyssom veku. 🙂
baby ja to pozeravam cez tyzden rano o 10 a ranajkujem pri tom 😀 😀 ja len nechapem jednu vec....ako mozu byt tie baby take naivne?? v 16 nepouzivat ziadnu antikoncepciu je teda dost nezodpovedne...a najlepsie bolo ked si jedna myslela ze tabletky ucinkuju este mesiac po skonceni uzivania 😔
a pripada mi ze to beru strasne na lahku vahu niektore, chodia sa casto von zabavat a je pre nich samozrejme ze o deti sa im postaraju rodicia... 😔 v 16 podla mna clovek nie je psychicky pripraveny byt rodicom a to nehovorim o financnej stranke...
Ahoj 😀 taky ráda koukám a je fakt že ty serie jsou dost pomotane v jednom díle má Amber 50kg a v druhém 100kg 😀 😀 😀
mám ráda Catelyn a Tylera protože dokazali udělat to nejlepšího pro Carly ale pro ně je to dost těžké..dost se utoho nařvu 😀 😀 😀 jak ukazovali fotky kdy poprvé začla chodit a oni byli u toho a dr četl ten dopis o vánocích..
jinak Maci je taky fajn..ale ten jeji přítel 😲 někteří ti kluci jsou fak tak na pěst 😠 😠
Amber je dobra herečka 😀 ale uplně chapu tu její bezmoc 😖 no některé myslím antikoncepci braly ale selhala a chudák Leah rovnou dvojky 😨 😨 😨
hodně zaleží na te rodině jak se k tomu postaví..ja bych asi dost své dceři pomahala ale musela by se starat taky..
Taky Vás udivuje kolik lidí mají ty holky u porodu? 😀 😀 😀
@redangel32 tak to mas pravdu, ja som brala antikoncepciu a ked sme sa rozhodli, ze chceme babo, tak som ju brat prestala, ale nemala som nastastie 16 ani 17, rodila som par dni pred 21-kou, co je v pohode 😉 a som spokojna, mam super muza a krasne zdrave chlapciatko 😀
@iwusca veru, to mas pravdu.. nezodpovedne su velmi 😒 ale v tom veku to tak citia, ze flakat sa a podobne, az neskor im to vsetko pride..
@ivuu tiez ma to udivuje 😀 😀 ja by som sa zblaznila, ked si predstavim tolko ludi okolo mei gott, ja som bola rada, ze som bola sama a muz cakal pred salou, ked sa islo do tuheho 🙂
A presne tak, Catelyn a Tyler su nb. 1, ako sa prebijaju zivotom, klobuk dole, dufam, ze sa vezmu a ostanu spolu. A tiez stale placem, ked ich zbadam 😒 si neviem tu ich bolest ani predstavit..
Vsetko im pride casom, mne napr. tiez manzel nepomahal prve dva roky s malym, ani prstom nepohol a som tu, robila som z toho obcas tragediu, ale zvykla som si, ze som na vsetko sama. A teraz, ked je vacsi, je to super, uz je to o inom 😉 a tiez muz to inak berie..
Mna napr. velmi prekvapila Farrah, pozerala som skor posledne casti, kde bola a tam bola super, starostliva, a potom som si kukla tie prve, kde sa flakala a furt hadala s mamou a nemilo ma prekvapila.. Ale je velmi pekna 🙂 ale je mi jej luto kvoli tomu priatelovi, ktovie, kedy sa z toho dostane.
Tiez Amber, som pozerala posledne casti a bola som uplne zhrozena, ako sa sprava a ten Gary si to od nej necha 😒 najviac som bola prekvapena, ze vlastne ostavaju spolu nakoniec - to by som nepovedala 😝 ale na zaciatku bola celkom v pohode, i ked bola rozmaznana vzdy.. A tiez ako krasne schudla, aj ja chceem 🙂 stokrat lepsie teraz vyzera.
A tiez mam rada Maci, i ked ten jej krok sa odstahovat som neschvalovala, ale evidentne je ten jej novy dobracisko, tak snad sa o nich postara viac ako maleho otec.. to bolo nieco, by som bilaaa - ale to iste som mala aj ja doma, takze si to viem uplne predstavit tu jej bezmocnost..
A tiez tusim v prvej serii bola ta adoptovana dcera Lori, ktora dala aj tu svoju malinku na adopciu - a popritom mala zazemie.. tej mi bolo strasne luto, lebo viem, ze by si ho urcite nechala a vychovavala s laskou 😒 😒
Nikkole - ta ma dostava do varu s tymi hadkami s mamou a jej priatelom, ze kto je viac. Musi byt velmi slepo zamilovana, s takym dilinom 😒 😒
Leah dufam odpusti a budu spolu - neviete, ako to dopadlo, vratil sa? 🙂
Skoda, ze sa tu neda dat hrube pismo, aby som aspon mena zvyraznila 😀 😀
no ja kukavam kazdu nedelu vecer, kto mi strasne lezie na nervy je Amber, ta mala ma teda uzasny priklad
Maci a Farrah sa podla mna velmi snazia a celkom im to ide....a co sa vlastne stalo tomu priatelovi, myslim teraz Farrah...
a Catelyn a Tyler... sa tomu fakt cudujem, ze ti novi rodicia im dovolia sa stretavat s malou, tuto to urcite tak nefunguje, som nevedela ze v Amerike hej...
@josie3331 no co jsem tak pochopila tak v americe existujou klasicke adopce jako tady vše utajene a potom otevřené a Catelyn tam říkala že ty adoptivní rodiče chtěli napřed uzavřenou adopci ale když se snima seznamili tak že se rozhodli pro otevřenou a kontakt s nima..ale neznají nové příjmení Carly a zezačatku ani město kde bydlí až po roce jim umožnili se střetnout ale měli aspon fotky...je vidět jak jsou šatstní a neštastní zárověn...
přítel Farrah měl autonehodu myslím ale ještě prý ani nevěděl že je Farrah těhu jen mu prý řekla do telefonu že se bude muset stát zoodpovědnějším a že to pravděpodobně pochopil..ale bylo to hodně smutný...její máma zezačatku byla studena jak psí čumák ale jak začli chodit do te poradny tak se to trochu spravilo
😝
já nevím ale Amber mě vtom posledním dílě s dr připadala že se nutí do plače děla sceny aby ju všichni utěšovali že neni tak hrozna..on ten Gary taky není nic moc ale kdo by to vydržel že?no nakonec zustali spolu ale moc šancí jim nedávám 😀
@claudinka ta Lori neměla chlapečka?Jak byla sama adoptovana a ty rodiče ju dotoho natlačili?to fakt nechapu zazemí měla atd..no stejně jim to bude jednou vyčítat ☹
no a Leah u toho dr v posledním dílě plakala potom Corey ale on už ma jinou no..smula chovala se k němu děsně..no ale to je jen otom že jsou tak mlady 😒
porod-no ja u prvního taky měla milion lidí ale jen proto že byl malej velkej ale bylo mi to fakt jedno už jsme chtěla aby byl venku ale rozhodně bych nechtěla u porodu tátu dědu baičky tetičky sestřenice a kamaradky 😀 😀 😀
u druheho porodu jen asistentka protože to přišlo tak rychle po vyvolani že manžel utikal pro doktora a ja se bala čekat aby měla mala dost kyslíku pač se tlačila ven 😀 tak to prošvihl ale šnuru přestřihl 😀
no tedka dopoledne tam bylo o te Lizzi..fajn holka něco podobneho Maci..no a ted nevím ktera už to byla holka ale jak se ten jeji kluk hadal stou jeji mati u porodu přímo abyl tak drzej že bych mu jako matka šlapla do usměvu 😠 😠 😠 😠 😠 a nebo ten kluk jak napsal te holčině že je tlusta coura ze striema a podepíše ji papiry toho "omylu" 😠 😠 😠 😠
@josie3331 mal autonehodu pred porodom este, ani nevedel, ze caka dieta - teda nieco tusil, ale nechcela mu to povedat.. Mama ju nahovorila tusim, nech mu to nehovori, ze jej vela zleho narobil.
U nas to tak s adopciou nefunguje, ale oni maju viac druhov adopcie.
@ivuu preeesne rovnaky pocit som z nej mala, ze je to uplna herecka, ze to urcite nemysli vazne, zakeracka jed zla! 😅 Ale aspon Gary snazi starat. Uz len trochu sa pochlapit a najst si pracua sebavedomie stratene a bude ok.
Tiez mozete mat ludi pri porode? vazne? Hlavne, ze je teraz pri Tebe, co tam pri porode 😀 😀
Lizzi by som si netipla velmi na maminu, taky divny tip. Aj on, aj ona. Ale nemusia byt zli rodicia. Ta hadka rovno pri porode bola ta Nikkole, to bola ina husicka - s prepacenim.
S tym omylom, to som veru aj ja plakala, chuderka. Pekne jej daval vtedy, velmi mi jej luto bolo. Stale otcovi volala, ze? Ktora to bola? Nebola to tato, Chelsea? http://www.mtv.com/photos/16-and-pregnant-seaso... tusim hej
Ja sa vzdy smejem, ako si to predstavuju, ze to bude a tesia sa na to a pritom nevedia vobec, do coho idu v takom mlaom veku. Akoby som seba videla 😀 ze skola? zvlaadnem 😀 a teraz minuly tyzden som musela poslat ziadost ukoncenie studia 😀
@claudinka 😀 ja měla miony lidí u prvnho porodu ale ruzny doktory a možna i studentíky 😀 jako rodinu bych tam nechtěla mě to přijde divny...
Lizzi je taková zvláštní ale pořad lepší než některy ty holky to bylo až fakt do nebe volajici jak si nechavaj libit ruzny věci nadavky ponižovaní atd..jo napřiklad ta Nikkole ..
jo to je ona ta Chelsie...ja jsme našla ofiko stranky Carly od Catelyn a Tylera http://tylerandcatelynn.com/ je to nadherna holčička hodně vni vidím tu Catelyn
ana faceboku jsme taky našla hodně odkazu a fotek od porodu Carly a dokonce i Amber ..i Gary ji tam psal..no síla no..jsme se na to dívala večer tak mě napadlo jestli tam nejsou ... 😀
no pokud člověk nema furt hlídaní tak se ta škola nedá zvládnout,nemam zkušenost ale neumím si to vubec představit 😲
baby mohli by spravit pokracovanie ze Teen mums after 10 years 😀 by ma celkom zaujimalo ako to s nimi dopadne...
oni si to velmi jednoducho predstavuju... a ti chlapi resp. chlapci niektori....no chovaju sa dost hrozne...co uz ved my vieme ze chalpi dospievaju ovela neskor ako zeny 😎
@iwusca aj nad tymto som uvazovala, ze skoda, ze to nemonituruju aj neskor, ako to dopadlo, tak mozno to bude, ktovie 😀 len som prekvapena, ako vela je tych bab, ked pozeram na tu stranku.. som myslela, ze prvou seriou to konci a to stale dalsie a dalsie 😠 😠
@ivuu ja zase v malickej vidim uplneho Tylera 😀 😀 ale je to pekne, ze ju takto dali na adopciu 😉
No ta skola ma mrzi, lebo mi bola slubena pomoc, ale tak to zvacsa byva, nic sa neda robit. Vsak snad pocka 🙂
na facebooku? rovno ich dvoch si nasla? 😀 😀
Ta Amber riadne schudla, mrcha jedna 😀 akurat pozeram tie jej profily na FB
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=13645197...
tu ma Amber zevraj noveho priatela, ktory ma tiez dcerku.. takze asi s Garym neni..
Sakris ale je fotogenicka, pekne fotky ma.
Ahojte, ja to tiez rada pozeram. Nie vsetky casti ale Amber, Catelyn ( pri nich si vzdy poplacem), Maci a Farrah ( a ten jej priatel teda zije? ja som myslela, ze len jej mama jej zakazala sa s nim stretavat) tie poznam. Prekvapilo ma, ze ziadna nekojila a ved to by usetrili kopu penazi na mlieku.
http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/bulvar/amber-z... - tu pisu aj o tom, ze ked Amber zbila Garyho, ze s tym bude mat zrejme problemy.
nemam ceske MTV ani som netusila ze nieco take je 😀 ale musi to byt velmi zaujimave 🙂 popises blizsie?