Vždy som to mala rada aj ked ta "reality šou"
nie je celkom moj zaner. Nevadi, bavila som sa na tych ludoch a medziludskych vztahoch. Ako zvladaju ci nezvladaju ulohy, na dueloch. Teraz sa mi to vsak zda, ze je to uz len o sexe. Kto koho a kde... No katastrofa. Vyberu tam len ludi ktori nemaju problem s nahotou a robit kadeco pred kamerou. Mali by to nazvat inak, len uvazujem ako 😂
Nie, je to odpad.
Prvé série som pozerala kvôli tomu, že ma zaujímalo, ako z rozbitej ruiny stavali farmu, upravovali ju, starali sa o zvieratá, plnili rôzne úlohy, vyrábali trebárs rôzne veci. Teraz je to úplne o ničom, úroveň klesla, pripadá mi to primitívne. Nesledujem to už,stacia mi ukážky 🙈🙈🙈
@jaskolka presne tak ako píšeš, dnes je to k..... n, nič ine🤷♂️🤦♂️
Nie
Nie,nikdy by som sa neznizila k tomu pozerat takyto ,,inteligentny program,,
No prispôsobili aj inteligenciu moderátorky k úrovni programu😀
možno len prvú sériu pred veľa rokmi.... To je nepozerateľné...
Okrem uputavok som nevidela ani jednu cast
Markízu nepozerám ani omylom...
Pozerám, už nie tak nazhavene ako prvé časti s Kvetkou. Ale to hlavne kvôli tomu, že rada pozorujem, ako sa ľudia správajú v určitých situáciach, hlavne keď sú nútení žiť a existovať spolu ľudia mentálne dosť rôznorodí. Ale je pravda, že produkcia vraza poniaze do projektu, ktorý je už o farme len okrajový, produkuje niečo, čo by malo mať názov "ako sa nepozabijat pod jednou strechou" ? 😁
vôbec nie, celkovo markíza a joj úplne minimálne, a ani správy, pozerám spektrum home, alebo čítam knihy
Nepozerám, posledné série, však to bola katastrofa, ako sa tam správali, spávali jeden s druhým a teraz čo tak počúvam, tak že to je ešte horšie
Trochu inteligentný človek takuto stupiditu nebude pozerať!!!
@mirkava V minulosti niekedy ano ale posledne serie absolutne nie.Velka skoda ze to nieje o farme, zvieratach. Rodicia by si zaspominali, deti sa nieco naucili ale nie takto. Videla som max ukazky ked isla reklama a nrchapem ako to vobec mozu dat na telku hroza a ze sa aj ten martin na toto vobec dal a nezachoval si uroven. Oni sa asi boja ze pridu o sledovanost tak ukazuju co ukazuju ale keby to bolo skutocne o farme verim tomu ze by to sledovanost malo tiez
@mirkava prvé série farmy boli super,teraz je to o ničom.
Nepozerám, ani som to nikdy nepozerala. Je to mentálny a morálny odpad a pozerajú to asi len takí ľudia. Normálny človek to nemôže pozerať.
nie,ani keby za to platili....a o divákoch takých programov si myslím svoje...
Jeden veľký odpad.Nechapem,ako to môže niekoho baviť taký brak
O čo ste lepší ako oni, keď sa takto povyšujete?
@katkati dufam,ze o velmi vela som lepsia ako retardi,co sa tam valaju ozrati a sulozia tam s kdekym. Ani by ma nenapadlo porovnavat sa s nimi.
@stanulienkat ako vies co tam robia a ze su tam retardi ak to nepozeras?
@mirkava volakedy bola farma topka 🙂) teraz nepozerám ale kvalita išla veľmi dole, a hlavne nezaujímaví ľudia