Vždy som to mala rada aj ked ta "reality šou"
nie je celkom moj zaner. Nevadi, bavila som sa na tych ludoch a medziludskych vztahoch. Ako zvladaju ci nezvladaju ulohy, na dueloch. Teraz sa mi to vsak zda, ze je to uz len o sexe. Kto koho a kde... No katastrofa. Vyberu tam len ludi ktori nemaju problem s nahotou a robit kadeco pred kamerou. Mali by to nazvat inak, len uvazujem ako
Nie, je to odpad.
Prvé série som pozerala kvôli tomu, že ma zaujímalo, ako z rozbitej ruiny stavali farmu, upravovali ju, starali sa o zvieratá, plnili rôzne úlohy, vyrábali trebárs rôzne veci. Teraz je to úplne o ničom, úroveň klesla, pripadá mi to primitívne. Nesledujem to už,stacia mi ukážky
@jaskolka presne tak ako píšeš, dnes je to k..... n, nič ine♂️♂️
Nie
Nie,nikdy by som sa neznizila k tomu pozerat takyto ,,inteligentny program,,
No prispôsobili aj inteligenciu moderátorky k úrovni programu
možno len prvú sériu pred veľa rokmi.... To je nepozerateľné...
Okrem uputavok som nevidela ani jednu cast
Markízu nepozerám ani omylom...
Pozerám, už nie tak nazhavene ako prvé časti s Kvetkou. Ale to hlavne kvôli tomu, že rada pozorujem, ako sa ľudia správajú v určitých situáciach, hlavne keď sú nútení žiť a existovať spolu ľudia mentálne dosť rôznorodí. Ale je pravda, že produkcia vraza poniaze do projektu, ktorý je už o farme len okrajový, produkuje niečo, čo by malo mať názov "ako sa nepozabijat pod jednou strechou" ?
vôbec nie, celkovo markíza a joj úplne minimálne, a ani správy, pozerám spektrum home, alebo čítam knihy
Nepozerám, posledné série, však to bola katastrofa, ako sa tam správali, spávali jeden s druhým a teraz čo tak počúvam, tak že to je ešte horšie
Trochu inteligentný človek takuto stupiditu nebude pozerať!!!
@mirkava V minulosti niekedy ano ale posledne serie absolutne nie.Velka skoda ze to nieje o farme, zvieratach. Rodicia by si zaspominali, deti sa nieco naucili ale nie takto. Videla som max ukazky ked isla reklama a nrchapem ako to vobec mozu dat na telku hroza a ze sa aj ten martin na toto vobec dal a nezachoval si uroven. Oni sa asi boja ze pridu o sledovanost tak ukazuju co ukazuju ale keby to bolo skutocne o farme verim tomu ze by to sledovanost malo tiez
@mirkava prvé série farmy boli super,teraz je to o ničom.
Nepozerám, ani som to nikdy nepozerala. Je to mentálny a morálny odpad a pozerajú to asi len takí ľudia. Normálny človek to nemôže pozerať.
nie,ani keby za to platili....a o divákoch takých programov si myslím svoje...
Jeden veľký odpad.Nechapem,ako to môže niekoho baviť taký brak
O čo ste lepší ako oni, keď sa takto povyšujete?
@katkati dufam,ze o velmi vela som lepsia ako retardi,co sa tam valaju ozrati a sulozia tam s kdekym. Ani by ma nenapadlo porovnavat sa s nimi.
@stanulienkat ako vies co tam robia a ze su tam retardi ak to nepozeras?
@mirkava volakedy bola farma topka ) teraz nepozerám ale kvalita išla veľmi dole, a hlavne nezaujímaví ľudia