Nepozerali ste tento super seriál? Dnes ako každý pracovný deň som zapla telku v očakávaní čo bude ďalej nové v rodinách Jansenovcov, Bergmanovcov, Albersovcov ako bude ďalej napredovať kariera Miriam, čo s manželstvom Tanji, ktorej manžel čaká dieťa s kolegyňou a ja čakám márne, serial už nepokračuje. TV JOJPlus červené ruže vysielala len po 200 časť. Nevie niekto, či budú ďalšie časti?
ahojky to som este ani nepocula taky serial,a kde to chodi a to je nejaka romantika,alebo co,,,papik
V Nemeckej televízii ide 800 časti.
Popelka, je to super serial ktorý išiel do včera na TV JOJ Plus. Do Nového roka išli dokonca dve časti za sebou a potom po jednej. Je to serial zo súčastnosti jednej nemeckej rodiny, kde sa manželia rozvedú pretože otca rodiny zvedie vypočítavá kamarátka jeho dospelej dcéry, kde sa potom neskôr zistí, že to nie je dcéra svojho otca, ale mama otehotnela so svojou prvou láskou Dr. Bergmanom ku ktorému sa vrátila ,keď ju opustil zvedený manžel. Super rolu tam hrá vypočítavá kamarátka Miriam, je to žena bez škrupulí, ktorá nepozná hranice drzosti, tá herečka to super hrá. Všetko sa točí okolo rodiny Jansenovcov a hotela Traja králi, kde sú hrdinovia serialu zamestnaný a iný ich priatelia ho často navštevujú. Keď som sa dozvedela, že už nepôjdu ďalšie časti, mala som pokazený celý deň. Serial skončil a tam zostalo nevyjasnených toľko situácií...
joj,tak to je super,ale my nemame joj plus,takze to nemozem pozerat,,,ale dobre si to napisala,,,,,,,moze to byt dobry serialll,,,ved nakoniec ono co je vsetko dobre tak to vacsinou zrusia,,takze to mas tak,,,papik
mariša Všetko je inak. TV JOJ PLUS to mala zaradené na 8,00 hodinu rannú, avšak uprednostnila pána Krausa a dáva
iks krát opakovaného KUTILA s.r.o. Diely Červené ruže sú zaradené v nočných hodinách. Dnes má prebehnúť o 4,55
hod., ale v niektorý deň aj o 3,20 hod. Neviem, načo ťahajú ľudí z postele. Ako však pozerám, ide o opakovanie spred dvoch rokov. Teraz sme pri 40. časti. Je to rozvláčne, avšak kultivované bez vrážd a nechutného sexu. Jednoducho, lyrika v dramatických situáciách.
ten serial chodi v nemeckej telke/ zdfß, das erste), na orf v rakusku uz tisicky casti, pokracuje to stale dalej. ak chces info na www. rote.rosen.de
neviem prečo JOJ-ka nezakúpi viac dielov ale všelijaké americké bludy, veď ten vianočný program je otrasný...stále to isté...ja nechápem tých čo to zostavujú...napr. rok, čo rok dávať Sám doma, stále to isté dookola...
Máte pravdu. Cez Vianoce všetky televízie povyťahovali ležiaky, niektoré síce ako nostalgiu, ale ostatné len preto, aby vyplnili priestor. Dali si poriadnu námahu pozbierať všetky tie programy s vianočnou tématikou. Ale všetko sa presýti.
Ale k veci. Prečo prerušili seriál Červené ruže v TV JOJ Plus. To už pán Kraus kvôli úspešnému Paneláku je primátor
tejto televízie? 😨
012 Ako vidím, už nikoho seriál nezaujíma, bude ale možno vidieť dva diely - 20. a 21. januára 2013 o 4,20 ráno .
Keď nemáte radi nešťastnú, ale arogantnú južanku Šeherezádu, ktorú opakujú, tak .....
veď práve zase Tisíc a jedná noc...a tú píšu, že Onur ani nevie kde je Slovensko, ako rýchlo zabudol kde bol...taká blbosť...prečo nedali Červené ruže...
Nuž čakaj, až Onur a Šeherezáda si spomenú, kde je Slovensko, kde dávali rady do života naším občanom, krorí ich zbožne a s pietou počúvali. Turci, náš vzor aj v umení? 😎
zrejme nemecka tv, ktora ho nakruca, tak este nemaju dotocene dalsie casti... najprv musia dotocit, a potom predaju dalsim tv do zahranicia... 😉