Videli ste dnešný Reflex? čo poviete na tu krásavicu čo sa obohatila na nebohú Danku. Dobre si pamätám meno?
@marika1230 neviem, sledovala som ju až kým nezomrela :(. Z krásnej ženy čo sa stalo ☹ . Potom sa asi zrušilo jej konto na koníku. Veľmi smutný príbeh. Možno to tu nejaká kočka napíše.
@ivetka1975 😒 naozaj smutnéé... 😒 Tá podvodníčka by si zaslúžila basu!Takto sa obohacovat na neštasti druhych!Asi je tu niekde otom tema ukazovali to v televizi pokusam sa to najst...
@marika1230 kde sa da ten reflex vidiet? nejaky archiv? o co vlastne ide?
@mawka malo by to byt na markízackej stranke.Tak jedna hiena zalozila konto pre onkologicku pacienku,no sama vyuzivala tie peniaze a normalne verejne sa k tomu aj priznala....
@marika1230 fuha, to je silne kafe
Ano baby zasluzi si trest. Lenze: Podal uz niekto trestne oznamenie? Spoja sa zeny, ktore tato podvodnicka oklamala aby dosiahli aj spravodlivy trest? Zatial na MK lsa len prehnali 3 vlny rozhorcenia. Chapam, opravneneho rozhorcenia ale nic viac. Dnes som na ploche citala, ze policia v Ziari n/H na pokyn prokuratury po clanku v Plus7 nariadila zahajit vysetrovanie v tejto veci. Bolo by dobre, keby sa vsetky oklamane pripojili k tomuto vysetrovaniu. Zatial staci napisat par riadkov vysetrovatelovi. Ja nie som z tych, ktorych s tento podvod dotkol konkretne ale vsetky, ktore ste prispeli a s vasimi peniazmi a s vasou dôverou sa tu safarilo ako sa cias kalifatu by ste sa mali spojit a konat, nie len prskat jedovatu slinu na MK. Ked sa nespojite, tak KK je za vodou. Teraz trosku hanby prezula ale o par mesiacov, rokov si najde dalsiu obet, ktoru obalamuti, ktoru opanta a na ktorej sa zas nabali... Je vo vasich rukach jej v tom zabranit.
@mawka
@ivetka1975 http://blog.sme.sk/diskusie/2347465/1/ako-zarob...
tu som otom nieco nasla
Tu je to pekne rozpisane
@marika1230 Ta skupina je uz zrusena
@ivetka1975 Videla, ☹ ☹ ☹ neviete ktoru skupinu prenu vytvorila chcela by som si to precitat..