Pozerali ste dnešný Reflex?

ivetka1975
28. okt 2014

Videli ste dnešný Reflex? čo poviete na tu krásavicu čo sa obohatila na nebohú Danku. Dobre si pamätám meno?

marika1230
28. okt 2014

@ivetka1975 Videla, ☹ ☹ ☹ neviete ktoru skupinu prenu vytvorila chcela by som si to precitat..

ivetka1975
autor
28. okt 2014

@marika1230 neviem, sledovala som ju až kým nezomrela :(. Z krásnej ženy čo sa stalo ☹ . Potom sa asi zrušilo jej konto na koníku. Veľmi smutný príbeh. Možno to tu nejaká kočka napíše.

marika1230
28. okt 2014

@ivetka1975 😒 naozaj smutnéé... 😒 Tá podvodníčka by si zaslúžila basu!Takto sa obohacovat na neštasti druhych!Asi je tu niekde otom tema ukazovali to v televizi pokusam sa to najst...

mawka
28. okt 2014

@marika1230 kde sa da ten reflex vidiet? nejaky archiv? o co vlastne ide?

marika1230
28. okt 2014

@mawka malo by to byt na markízackej stranke.Tak jedna hiena zalozila konto pre onkologicku pacienku,no sama vyuzivala tie peniaze a normalne verejne sa k tomu aj priznala....

mawka
28. okt 2014

@marika1230 fuha, to je silne kafe

zita19
28. okt 2014

Ano baby zasluzi si trest. Lenze: Podal uz niekto trestne oznamenie? Spoja sa zeny, ktore tato podvodnicka oklamala aby dosiahli aj spravodlivy trest? Zatial na MK lsa len prehnali 3 vlny rozhorcenia. Chapam, opravneneho rozhorcenia ale nic viac. Dnes som na ploche citala, ze policia v Ziari n/H na pokyn prokuratury po clanku v Plus7 nariadila zahajit vysetrovanie v tejto veci. Bolo by dobre, keby sa vsetky oklamane pripojili k tomuto vysetrovaniu. Zatial staci napisat par riadkov vysetrovatelovi. Ja nie som z tych, ktorych s tento podvod dotkol konkretne ale vsetky, ktore ste prispeli a s vasimi peniazmi a s vasou dôverou sa tu safarilo ako sa cias kalifatu by ste sa mali spojit a konat, nie len prskat jedovatu slinu na MK. Ked sa nespojite, tak KK je za vodou. Teraz trosku hanby prezula ale o par mesiacov, rokov si najde dalsiu obet, ktoru obalamuti, ktoru opanta a na ktorej sa zas nabali... Je vo vasich rukach jej v tom zabranit.

marika1230
28. okt 2014
anos18
28. okt 2014

@marika1230 Ta skupina je uz zrusena